[]

Derin dondurucu ne aliyim?

Bi tane derin dondurucu almak istiyorum ama bunlar eskiden cok elektrik harciyordu. Hala oyle mi? Ustten acilanlardan al dediler. Cok buyuk bi sey olmasa da olur. Balik falan aticam icine.




 
üstten açılan alma çünkü yerleştirmesi, çıkarması, dibine ulaşması, karını temizlemesi zor. No frost çekmeceli bir şey al. Biz çekmeceli eski tip aldık pişmanız. Her sene 1-2 kere kar temizliyoruz eritip.


  • westblack  (21.11.22 20:24:36) 
Ben de bir ara düşünüp almaktan vazgeçtim/erteledim.
O ara baya video izlemiştim, bence statik olanlardan almama imkanınız varsa almayın. Buzlanma yapmasını sevmiyorum, koyduğum ürünü sulanmış almak iyi değil. No-frost dolaplarda bu sorun olmuyor.

  • epitaf  (21.11.22 20:25:24) 
Beko Arçelik joker özellikli olan güzel. Hem derin dondurucu hem buzdolabı.


  • tolgan  (21.11.22 20:32:05) 
ben eylülde anneme aldım. uğur derin dondurucuyu öneriyodu herkes. yani her markanın var, ama diğer markaların başka ürünleri varken uğuru düşünmezken adamlar derin dondurucu işinde yürümüşler. ek olarak, no frost özelliği alırsan karlanma olmuyomuş. diğerlerinde yılda 1 kere buzları eritip çözdürmek lazımmış. ben no frost almadım, fiyat farkı çok geldi. sandık tipi olanlar bana hiiiç kullanışlı gelmiyor o sebeple de çekmeceli aldım. temel kriterler bunlar alırken.


  • sirkelimon  (22.11.22 09:35:34) 
ailemin evinde iki tane var markası uğur derin dondurucu, birisi 550 lt sandık tipi, aylık faturaya etkisi 50 civarı şu an (yaklaşık aylık tüketim hesabı=yıllık tüketim/12*kwh birim fiyatı), alalı 5 yıl oldu.
diğeri 240lt sandık tipi 15 yıldan fazla olmuştur alındığı, hernagi bir sorunla,arızayla karşılaşmadık.

Buzlanma, karlanma yapmıyor, ancak bizimkiler tıka basa doldurduğu için altlardan birşey almak veya ne var diye bakmak zor oluyor.

Küçük birşey lazımsa dikili tip olanlardan alın, sandık tipi olanlar çok alan kaplıyor.
  • sealth  (22.11.22 10:15:01 ~ 10:36:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.