[]

köprücük kemiği bölgesinde şişlik

yine ben. boynumun sol tarafıyla omzum arasında (köprücük kemiğinin birazcık üstünde) ufacık, yuvarlak bir şişlik farkettim. belki sağda da var emin değilim. ellediğimde herhangi bir ağrı ya da acı mevcut değil. bu normal birşey mi hani düğüm falan mı? yoksa ne bileyim, internette akciğer vs. uzak organ kanserlerinin metastazıyla oluşan bir şişlik olabileceğine dair birşeyler de yazıyordu tedirgin oldum ben de. hafiften de bir baş ağrım var. nedir bu yardımcı olabilecek misiniz?




 
çok büyük ihtimal sadece derideki bir yağ bezesi hatta derindeki bi sivilce bile olabilir.


  • orpheus  (22.06.10 07:27:18) 
%99.9 anlamsız bişi. ama için rahat etsin diye bi akciğer filmi bi de batın ultrasonu çektirirsin. bazan lenf nodülleri öyle şişiyor, bazan da yağ bezesi çıkyor.

not: başağrılarının da %90'dan fazlasının stres kaynaklı olduğunu biliyor mudun? :)
  • no avalon  (22.06.10 11:23:56 ~ 11:24:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.