[]

Bu tür rüyalardan nasıl kurtuluacağım..!

Öncelikle duyuruda yeniyim, gönül işi mi sağlık mı emin olamadım, gönül işinden açtım.

Dar gelirli bir ailede, sorumsuz bir baba ile büyüdüm. Kendisinde alkol bağımlılığı, çalışmama, sorumsuzluk vs her şey vardı. Sürekli olarak kurduğu işleri batırdı, en sonunda şuradan para gelecek, buradan para gelecek diyerek yıllarca çalışmadı, son 10 yılını yatarak kahvehanelerde geçirdi. Bu süreçte annem çalıştı hep. Emekli olmasına rağmen beni okutabilmek için bazen çamaşırhanelerde, bazen etkinliklerde gündelik işlerde çalıştı.

Evde alınacak, yapılacak şeyler hep kavgaya sebep olurdu. Tahmin edeceğiniz gibi kavgalar da hep babamın anneme şiddeti ile devam ederdi çünkü kendisi hiçbir şey yapmadığı gibi annemi hep parasını çalmakla suçlardı. Kahveye gitmesi için parasını bile annem vermesine rağmen...

Ben iri bir insan olup araya girene kadar hep bu tür olaylara şahit oldum. Bir gün gençlikten (17 yaşındayken) kaynaklanan bir anlık heyecanla anneme vurduğu sırada boğazından tutup yere düşürdüm. Babam da ben de iri insanız (190+ boy, 100+ kilo). Annem de çok korkunca sadece babamın kollarını tutup, tehdit edip bıraktım. Sonra da evi terk edip lisemin yurduna yerleştim.
Küçüklüğümden bu yana anneme boşanması için yalvardım ama annem de çok eğitimli bir insan olmadığı için "elalem ne der, tek başıma nasıl yaşayacağım, ya ilerde beni suçlarsan, senin için boşanmıyorum" gibi türlü bahanelerle hala evli kalmaya devam etti, bıçaklanmasına, şişlenmesine, yüzü gözü morarırcasına şiddet görmesine rağmen...

Üniversite hayatım boyunca ve çalışmamın ilk yıllarında babam ile hiç konuşmadım. En son Alzheimer tanısı ve ileri derece de böbrek yetmezliği tanısı kondu. Kendisi ilaçlarla iyice çöktüğü için yılların intikamını da hiçbir zaman alamayacaktım. Son zamanlarında annem hep baktı ona. Ben de hastalığı ile ilgilendim, aradım, hatrını sordum, hatta ülkenin en iyi doktorlarına götürdüm içimden gelmemesine rağmen, sırf biyoloijik babam olduğu için.

Kaçınılmaz son geldi, kendisi 2 yıl önce vefat etti. Ancak benim üzerimde bıraktığı lanet hiç gitmiyor. Her ay en az 2-3 kere rüyamda babam anneme şiddet uyguluyor. Kah araya giriyor, kah ben de kaçıyorum bazen de ben dayak yiyorum. Dün gece evdeki masanın ayağını kırmış bana saldırıyordu rüyamda. Gecenin bir yarısı zıplayarak ter içinde uyanıyorum. Eşime bile bu hikayeleri hiç anlatmadım, kendisi yabancı olduğu için çok da anlayacağını düşünmüyorum. Anneme de kızgınım boşanmak yerine bu travmaları bize yaşattığı için. Ama artık geçmişi taşımak istemiyorum. Söyleyin eyy duyuru kullanıcıları zamanla daha iyi olacak mıyım ?

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.