[]

göz altı nemlendirici krem önerisi

selamlar, göz altı morluklarına iyi gelen nemlendirici krem arıyorum. aslında 1.5 yıldır düzenli olarak farklı göz altı nemlendiricileri kullanıyorum, genel anlamda göz altı morluğu sorunum yok hepsinin de faydasını gördüm, bu yüzden bütçemi biraz daha yükseltip daha da kalitesi yüksek bir şey kullanmayı düşünüyorum. (e, 27)

önerilerinize açığım, teşekkür ederim.

sırasıyla kullandıklarım,

ISANA Cilt Hydro Booster (www.trendyol.com)

Dermoskin Göz Çevresi Bakım Kremi (www.trendyol.com)

Yves Rocher Hydra Vegetal (www.trendyol.com

 
Bahsettiğiniz her marka kozmetik, eğer bütçeyi artırmak sizin için sorun değilse dermokozmetik ürünlerine geçebilirsiniz. Avene, Nuxe, Caudalie, Ducray, Darphin gibi... Nispeten Avene, Nuxe diğer dermokozmetiklerden daha uygun. Eczacınız veya eczacı tanıdığınız da varsa şahane olur.


  • charbiel  (21.11.22 11:34:54) 
www.dermoeczanem.com

bunu kullanıyorum
  • fakat  (21.11.22 13:21:38) 
uzun yıllardır clinique kullanan biri olarak arada la roche posay ve nuxe kullanırım. hepsinden memnunum. fakat kremler göz altı morluğuna pek bişi yapamaz. uyku düzeni, su tüketimi, ekran başında geçirdiğiniz saat vs yani sağlıklı yaşam asıl nokta.
bunu da beş yıl önce yaşadığım altı aylık işsizlik döneminde fark ettim. şahane cilt ve normal göz altım varmış meğer demiştim.
kremlerin amacı yağ bezeleri oluşturmadan nemlendirmek, cildin kurumasını engelleyerek kırışmasını geciktirmektir. ötesini 200-300 tl verdiğimiz bir krem yapamıyor maalesef.
  • lapetite  (21.11.22 13:26:24) 
Krem %95 morluga bir sey yapmaz. Kapatici sart. Morluk baska saglik sorunuyla alakali veya irsi (normal) olabilir.


  • hot potato  (21.11.22 16:09:20) 
Öncelikle gözaltı morluk tipiniz nedir? Ona göre içerik değişeceği için sordum

www.eczacidergisi.com.tr

Buradan hangi tip olduğu konusunda fikir edinebilirisniz
  • yazdonumu  (21.11.22 19:07:39) 
Goz alti morluklarina iyi gelen bir nemlendirici yok. 6 yasindan biri eroinman gibi gezen biri olarak söylüyorum bunu.

Eger yorgunluktan siskinlik vs. olusuyorsa kafeinli ürünlere bakin, kremi de soguk uygulayin ancak kafeinin etkisi 30 saat degil! biraz canlilik verir ilk baslarda, o kadar.

Ordinary cafeine ile düzgün bir nemlendiriciyi karistirip uygulayin. Morluk olsa da olmasa da neme doyar cilt.

Renk esitligi icin Sephora'nin bir goz alti kremi, hyali var. İyi nemlendiriyor. Cok cok hafif bir renk acilmasi yapar, kiehls'in malum ürünü gibi. Ama biraktiginiz an, o etki kaybolur.

Renk, koyuluk sikayeti icin mezoterapi. kreme para yatirmaya gerek yok.
  • buf-e kür  (21.11.22 19:24:33 ~ 19:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.