[]

Reddedilen ingiltere vizesi sonrası Schengen başvurusu

Merhaba, bir arkadaşım Aralık’ta İngiltere’ye gitmek için bilet alıp başvuru yapmıştı. (İlk vize başvurusu) 4 hafta sonra red geldi. Genel gerekçe maddi yeterlilikle alakalı; ikna olmamışlar yeterli imkanı olduğuna. Biz Şubat’ta İtalya’ya gitmeyi düşünüyorduk. (Bu da ilk schengen başvurusu olacak) ama şimdi gözümüz korktu açıkçası, İtalya’dan da red yer mi? Yastık altında hesabına yatırmadığı parası vardı onu da yatırsa bir sorun ya da avantaj olur mu?




 
ikisi alakalı değil, bir arkadaşım bir sürü şengeni olmasına rağmen uk den red yedi sizinle aynı sebepten, çocuğun firması ingiliz firması, hem business visadan hem turistik vizadan red yedi. ilk shengen başvurusuysa her şey olabilir, evliyse, üstüne tapu vs. varsa daha rahat alır.


  • benaslinda  (21.11.22 10:58:43) 
ben de bu dönem schengene başvuracaktım dil eğitimi için ama çalıştığım acenta bu dönem çok riskli sizin için dedi, çünkü çok red var ve ilk schengen başvurusu olacaktı benim.

(hem sponsorum hem de hesabımda yüklü para olmasına rağmen)

"seçimin ve ekonominin belirsizliği herhalde bu şekil devam edecek gibi."
  • redeath  (21.11.22 11:22:53) 
bunun cevabını denemeden bilemezsiniz, bu dönem parası da olduğu halde red yiyen çok insan var.
ama başvuru yapacaksanız yastık altındaki paranız, dedenizin bilezikleri vs falan hepsini bankaya koyup göstermekte fayda var.

  • roket adam  (21.11.22 12:15:30) 
Oncelikle yastik altinda para tutmak ??? diyorum. Konsolosluk son 3 ayin dokumunu ister en az. Yarin yatirdigi paranin oldugu hesap dokumuyle aralikta ocakta falan basvurursa o para direkt bir yerlerden bulusturulmus borc alinmis gibi gozukur.


  • hot potato  (21.11.22 16:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.