[]

şu bilgisayar nasıl

www.nesiltech.com

yorumlar mısınız? 3-5 sene götürür mü, indirim gerçek mi, fiyatını eder mi? i7 i9 varken i5 ler eskimedi mi? -zerre anlamıyorum, bilale anlatır gibi lütfen


 
MSI’ın bu tip hazır kasaları hak ettiğinden daha pahalı oluyor. 3060 Ti’lı hazır sistemler artık 18K’dan falan başlıyor, üstelik 12. nesil işlemci ile birlikte. Örnek:

www.gamegaraj.com

Sizin attığınızın güç kaynağı falan daha iyidir tahminen ama güç kaynağı dışında işlemcisi daha iyi, kalanı ise MSI ile aynı özelliklerde bir sistem 6K daha ucuza geliyor, buradan hesaplayın MSI’ın uygun olup olmadığını. Gamegaraj’daki sistemi önermiyorum bu arada, biraz bekleyip daha kaliteli parçalar içeren bir sistem bulunabilir.

1080p çözünürlükte 3060 Ti 3-5 yıl boyunca işinizi rahatlıkla görür. Full HD için gayet iyi bir ekran kartı. i5 eski i7, i9 yeni diye bir şey yok, önemli olan nesildir, yeni nesilde genelde mimari değişir ve yeni neslin i5’i, önceki neslin i7’sinden daha performanslı olabilir. mesela i7 12700K alacağınıza i5 13600K alırsanız oyunlarda alacağınız performans daha iyi olur. Aynı şekilde i9 11900K’dan da daha iyidir i5 13600K.

Tavsiyem DH forum, Technopat gibi yerlerde bütçenize göre hazır sistem tavsiyesi aramanız, eminim bu attığınız MSI’dan daha iyisini daha ucuza alabileceğiniz tavsiyeler verenler olacaktır.
  • phoarbix  (20.11.22 22:53:51 ~ 22:58:16) 
detayli tavsiyeler icin sagol hocam. dedigin sitelere bakacagim


  • unabomber  (21.11.22 11:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.