[]

erkekler atlet giyiyor musunuz?

Uzun yıllardır klasik beyaz atlet bana hep kıro işi geldi. bu sebeple sporcu atletleri giyiyordum ancak onların gerek rengi gerekse iç kıyafeti olmamasından dolayı, giydiğim gömlekler direk ter çekince rahatsızlık vermeye başladı. siz bu işi nasıl çözüyorsunuz?

hangi marka model atlet tercih ediyorsunuz? Etmiyotsanız ter işini nasıl çözüyorsunuz?


 
Orta okuldan beri atlet giymiyorum. Tek renk ve baskısız t-shirt giyiyorum. Gömlek ve kravat durumuna göre sıfır ya da v yaka olarak değişebilir.


  • nawar  (20.11.22 20:47:15) 
29 yaşındayım, bu yaza kadar tüm hayatım boyunca giydim. şimdi kış geliyor diye yavaştan tekrar giymeyi düşünüyorum.
yaz kış zaten sürekli terliyorum, ben de bir çözüm bulamadım.
tutku marka atlet giyiyorum, tavsiye ederim.
  • MtKrt  (20.11.22 20:49:28) 
atletsiz dışarı çıkmam. mevsim veya fiziksel aktivite ayırt etmeksizin acayip terliyorum çünkü. atletsiz dışarıda olma fikri bile korkutucu geliyor. gri olanlardan giyiyorum ben, zaten giyim tarzım dolayısıyla içimde atlet olduğu belli olmuyor. kıro bulan varsa da bulsun yani benim için terden renk değiştirmiş iğrenç gömlek/tişörtle gezmekten çok daha cazip kıro bulunmak, beğenmeyen kızına almasın bana ne.


  • mark greg sputnik  (20.11.22 20:54:06) 
sıcak havalar hariç genelde giyerim. bazen yerine basic tshirt giyerim.


  • utungan  (20.11.22 21:03:30) 
evet terden kurtarıyor

gömleğin içinden bell olmadkça soru yok
bi kaç tane de siyah var onlar zaten belli olmuyor
  • bir soru sorcam  (20.11.22 21:11:31) 
lanet olsun atletsiz kış geçirmek imkansız. En azından ter konusunda yalnız değilmişiz.
Siyaha dönmeyi düşünüyorum ben.
iğrenç bir şeysin atlet.
  • sparkle kiddle  (20.11.22 21:13:13) 
kimseyi gücendirmiş gibi olmayayım ama atlet ve üst iç giyim kuşama karşı tavrım gibi ersoy'un kaburgacıda fiyat aldıktan sonra verdiği tepkiyle aynı. pantolon içine sokarsın omuzdan sıkar, sokmazsın ya dışarı çıkar ya üste doğru kayar rahatsız eder. ölesiye nefret ediyorum.


  • IncredibleMau  (20.11.22 21:23:49) 
Tutku beyaz atlet giyiyorum. Bana da sporcu atletleri kıro geliyor.


  • dissendium  (20.11.22 21:36:51) 
20 yıldır yaz kış hiç farketmez atlet fanila türü bir şey giymedim.
Kışın her gün, yazın günde bir ya da iki duş alırım. Çıkardığım gömlek ya da tişörtü de yıkamadan tekrar giymem.

Atleti terle alakalandıranlara bir sorum var. İnsanın en çok koltuk altı ve boynu terler. Bu bölgelerin atletle ne alakası var?
  • Mirket  (20.11.22 21:40:06 ~ 22:04:13) 
Ankara'da yaşıyorum çocukluktan beri hiç giymedim.


  • Erestor  (20.11.22 22:04:13) 
@mirket giydiğin tüm üst kıyafetlerin %100 pamukluysa, yoğun eforlu iş yapmıyorsan ve bu kişisel hijyen ritüelinden ödün vermiyorsan bir şey diyemem. Ancak herkes aynı koşulda değil, havalar ayrıca soğuyunca sadece gömlekle üşüyorsun. içinde atlet varken karnın ve belin özellikle daha sıcak, dengeli ve korunaklı oluyor. diğer türlü kaban/ mont giyiyorsun ve o zaman daha absürt bir sıcak basıyor, çıkarsan üşüyorsun. atletin diğer faydası otururken gömlek düğmelerinin arasından firikik veriyor insan, kimseye göbek deliğimi göstermek istemem ayrıca vücudunda ufak bir sivilce patlasa direk gömleğine ya da kıyafetine geçiyor, ben atlete dirensem de bu gerçekleri kabul etmemiz lazım kanaatindeyim, ne dersiniz? :)


  • bugisme  (20.11.22 22:05:26) 
tutkusuz bir kış ve bahar düşünemiyorum. beyaz atlet sağlıktır.


  • abelardo  (20.11.22 22:09:33) 
Atlet giyeceğime tişört + gömlek yapıyorum hava cidden soğuksa. Hem gömlek altı tişört rengi veya deseniyle tamamlayıcı bir unsur oluyor.


  • Bruce  (20.11.22 22:18:20) 
@bugisme Çok Ankara-Elmadağ ayazı yedim ben. Çok da emekyoğun işlerde çalıştım. %100 pamuklu atletin soğuktan koruyuculuğu yoktur. Zaten %100 pamukluysa bir yıkanışta yakası göbek seviyesine iner. Vücut sivilcelerim sadece ve nadiren sırtımda çıkar. O da atlet alanı dışındadır.

Göbek deliği dekoltesi konusu da inan hiç aklıma gelmemişti :)

Atlet ve fanila, küresel ısınmanın bu boyuta ulaşmadığı, insanların sadece bir tane dış giyim alacak paralarının olduğu, banyo ihtiyacının sadece pazar günleri sobanın üstüne konan güğümle karşılanabildiği ve vücut kirinin o kıymetli üst giyime geçmesinin engellenmeye çalışıldığı dönemden kalan bir alışkanlıktır ve gereksizdir.
  • Mirket  (20.11.22 22:46:23) 
En son ortaokulda falan giymiş olabilirim atlet. Yazın zaten düz tişört giyiyorum, sonbahar/kışta da gömlek ya da sweat altına ince tişörtlerim var onları giyiyorum.

Ama yazın aşırı çok terleyen biri olarak atletin ter gösterme konusunda bi yararı var mıdır hiç mantıklı gelmedi. Mesela sırt çantasıyla işe gidiyorum 20 dakika yürüyünce sırılsıklam oluyor sırtım ve gövdem. Atlet giysem atlet sırılsıklam olup rahatsız eder ve sonuç olarak yine tişörtü ıslatır gibi geliyor. Yani evet düz tişört giyip terleyince de hoş bi görüntü ortaya çıkmıyor ve durmadan insanlardan "Aa ne kadar terlemişsin öyle" sorusuna maruz kalıyorum (bu da bi tarz bodyshamingtir, sormayın işte evet terliyorum yani farkındayım dhdhdhs). Atlet giysem bu teri göstermez mi? Bi de beyaz beyaz atlet ne bileyim gerçekten rahatsız edici geliyo ya. Soğuk konusunda zaten çok sıkıntım yok dediğim gibi tişört üstüne kıyafet yapınca kışın atletten daha iyi oluyor.

Gerçekten terli görüntüyü engelliyorsa yazın bi gün deneyeyim bari shdhdhs
  • nundu  (20.11.22 23:00:18) 
lisenin bitmesinden itibaren giymeyi bıraktım. herhalde 10-11 senedir vücudum aletle temas etmedi.


  • m e b  (20.11.22 23:12:46) 
yazın tişörtün içine atlet giymek net kıroluktur hatta köylülüktür.
kışın beyaz gömleğin içine en kötü fanila giyersin en azından çok belli olmaz.
ama kazağın, sweatshirtün, poların, gömleğin içine tişört giyilir gerektiğinde çıkartır tişörtle oturursun.
  • astronom bey  (20.11.22 23:20:13) 
abi samimi soruyorum amacım kavga dövüş değil, atlet giymek neye göre ve neden kıroluk/köylülük oluyor?

la bu alt tarafı teri emen bir kumaş parçası değil mi? açık renk gömlek giymiyorsan zaten dışarıdan filan da görünmüyor yani. dokusundan rahatsız olanı anlarım da sırf "köylülük" argümanıyla bundan neden böyle nefret ediyorsunuz ya? ben bunu hiçbir zaman anlamadım.

terlemeyen adam giymesin tabii ama bu toplumda ismail türütler de var. formunun, sağlığının zirvesindeyken bile domuz gibi terleyen insanlar var. biz atlet giymezsek yaşamak size zehir olur. bu tarz keskin ifadelerden kaçınalım lütfen. atlet milletin efendisidir.
  • mark greg sputnik  (20.11.22 23:21:57) 
ben de lisenin ortalarında bırakmıştım.


  • ahm1  (20.11.22 23:26:29) 
vucut sağlığı yerindeyse zaten terleme hasta olma üşüme gibi sorunlar olmuyor
atlete gerek kalmaz

diğer türlü mucizevi bir şekilde teri emerek bir üstteki katmana geçirmiyor
kendi başına kuruyor kolay kolay ter kokusu oluşmuyor

yazın gömlek değiştirmek daha mantıklı
benim atletten kastım tshirt tarzı olanlar
  • bir soru sorcam  (20.11.22 23:31:27) 
Çocukluktan beri giymedim.

Kışın sıcak tutsun diye içe basic tişört giyiyorum, üstüne de sweatshirt veya gömlek.

Ama genel olarak terlemeyen bi insanım. O yüzden ter işini hiç düşünmedim.

Vücuduna iyi oturan tişört bulursan içe giymek potluk yapmaz, gömlek vs. düzgün görünür.
  • plutongezegendegilmi  (21.11.22 00:21:07) 
Uzun zamandır giymiyorum 2012de falan bıraktım. Atlet yerine basic tişört giyiyorum +1

Yazları gömlek giyersem arıyorum ama bazen. Çok terliyor çünkü insan.
  • westblack  (21.11.22 01:13:24) 
uzun yıllardır giymiyorum. tişört üstü gömlek tercihim.


  • tantunisultansuleyman  (21.11.22 08:00:31) 
yaz kış giyerim giymeyince üşüyorum


  • birmilyonunvarmi  (21.11.22 11:30:16) 
Estetik olarak çirkin bulduğum için giymiyorum
Ter tutmayan teknik kumaşlı iclikler var yazlık ve kışlık olarak bulunabilir, kaliteli olanlar yumuşacık oluyor ve vücudu sardığı için kompres hissinden ötürü rahatsızlık vermiyor. Biraz paraya kıyıp düzgün bir şey alın bir daha normal atlet giymezsiniz, zaten yıllarca eskimiyorlar.

  • hasmetizm 2046  (21.11.22 13:11:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.