[]

12 kg mama paketleme

2 kedimiz var 12 kg muhtemelen 3 ay gider ama 3 ay boyunca bozulmadan nasıl paketlemeliyiz?

Not: şapşal tekirim kendi pakedini patlattı o yüzden o seçenek iptal.


 
Ben spagetti kavanozlarina dolduruyorum gunluk onlardan dolduruyorum paketi de siki siki kapatiyorjm.
www.ikea.com.tr

ozellikle kopek mamalari icin de buyuk mama kutulari var ama hava geciriyor bence onlar
  • ala09  (20.11.22 15:31:18) 
www.n11.com

şu tip kutulardan alıp mamayı bölüm veya büyükçe bir tane alıp paketin tamamını boşaltın. güneş görmeyen, rutubetsiz bir dolabın içine koyun 3 ay taze kalır
  • malheiros  (20.11.22 15:32:49) 
Çift kilitli buzdolabı poşetlerinde saklıyoruz senelerdir, bir sıkıntı yaşamadık.


  • elorelia  (20.11.22 15:46:36) 
Bizim mamanın kendi paketi kilitli, orada duruyor. Her gün açmamak için 1,5-2 litrelik bir saklama kabına alıyoruz. O bittikçe büyük paketten doldurup paketi havasını boşaltarak kapatıyoruz.

Derken... Kendi paketini patlattı yazdığınızı gördüm. O zaman bir tane dev saklama kabı, bir tane 3-4 günlük mama alacak saklama kabıyla aynı şekilde yapabilirsiniz bence.
  • kobuzchu kiz  (20.11.22 18:32:53) 
en iyisi vakumlu turşu bidonları bence :) benimkinin maması da fermuarlıydı ama tok evin aç kedisi gidip poşeti yırtmış sanki kimse yemek vermiyomuş gibi.. o zamandan beri fermuarlıları dolapta saklıyorum kullanacagım kadarını da turşu bidonlarına koyuyorum.


  • e mice  (20.11.22 18:38:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.