[]

Makyaj sorusu

Selamlar, ben makyajdan hiic anlamayan, hayatimda da yuzume hic fondoten vb urunler surmemis biriyim. Su anda cildimde bircok gunes lekesi ve sivilce cikti. Bunlari bir urunle kapamak istiyorum. Ama ne kullanmam gerektigini bilemiyorum, pudra mi, kapatici mi, fondoten mi?
Bir kez yillar once bir arkadasim kendi pudrasindan surmustu bir sivilcemi kapamak icin, sadece noktasal bir dokunusla hemen yok olmustu sivilce ve cildime surdugum bile belli olmuyordu. O tarz bir urun tavsiyesi ariyorum.
Bir de neyle surmek gerekiyor, yanlis hatirlamiyorsam arkadasim urunu sunger tarzi bir seyle surmustu. Onla ilgili de bilgi verirseniz cok sevinirim, dedigim gibi bu konudan hic anlamiyorum.
Bana artik ucuz pahali fark etmez urun tavsiyelerinizi ve nasil kullanmam gerektigini yazarsaniz cok sevinirim. Simdiden cok tesekkurler.

 
Ürün tavsiyem yok, yıllardır cilt makyajı yapmıyorum ama tam kapatıcılık için o üç ürünü birden kullanmanız gerekir, bence günlük makyaj için çok ağır oluyor ama siz bilirsiniz. Önce kapatıcıyla sadece sorunlu yerlere, sonra yüzün (ve boynun) tamamına fondöten, tüm makyajın sonunda sabitleyici olarak bol bol pudra.

Yanılmıyorsam Mac'te doğru tonda fondöten, kapatıcı vs seçmenize yardımcı oluyorlar. Nasıl kullanacağınızı da gösterirler, ek olarak en temelinden itibaren makyaj tekniği konusunda YouTube tükenmez br kaynak.
  • kobuzchu kiz  (20.11.22 13:57:46) 
Süngerle de fırçayla da rahat surersiniz. Bazı kozmetik mağazalarında cildinize uygun ürünler öneriyorlar satış danışmanları bu konuda eğitimli oluyor. Cilt tonunuza uyacak pudra iyi gider gibi daha önceden memnun kaldıysaniz


  • pembeat  (20.11.22 16:02:03) 
öncelikli olarak güneş koruyucu kullanmanızı öneririm, çünkü kozmetik müdahaleler olanı gizleyecek ama ilerlemesini önlemeyecek.
vichy dermablend fondöten istediğiniz etkiyi tek ürünle verir, eczanelerde satılıyor. online da alabilirsiniz ama renklere bakmak için eczane daha faydalı.
benim uygulama önerim vichy 89 ile nemlendirip, üzerine dermablend'i beautyblender süngerle uygulamanız.
  • marla is in my head  (20.11.22 16:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.