[]

Kolyemi kaybettim

Bugün bütün gün dışarıdaydım. Kolyem açılıp düşmüş. Bayağı yürüdüm. Çarşıdan geçtim falan. Hayli kalabalıktan geçtim. Oturduğum yerleri arayıp sordum oralarda yokmuş. Yolda düşürdüm muhtemelen. Bulma imkanı var olur mu? Ne yapabilirim bulmak için. Çok üzgünüm altındı.




 
Altinsa hic sansi yok, zabitanin kayip esya birimine sorabilirsin ama belki bi insan evladina denk gelmistir kolye.

(Metrodan inerken degerli bir sey dusurmustum, 50 60 adim atip geri dondum, bulamadim. Aninda ucuruyorlar :))
  • brkylmz  (19.11.22 19:59:13) 
O çoktan çalınmıştır. Gerçi, insanlar yerde bulduğu şeylere öyle bakmıyor ama...


  • nawar  (19.11.22 20:02:25) 
Ben ulaşım kartımı yürüdüğüm yolu takip ederek bulmuştum. Bütün gün dışarıdaysanız biraz zor. Hafızanızı tarayıp ipucu arayın. Beyin böyle olaylarda çok güçlü. Ben kartımın cebimde olduğu son anı hatırlamıştım. Doğal olarak o andan sonraki yerleri düşünebilirsiniz. Siz de belki kolyenizin boynunuzda olduğu son anı hatırlayıp seçenekleri azaltabilirsiniz.


  • dissendium  (19.11.22 20:05:44) 
Umitsizlik vermek gibi olmasın ama gecen gun marketten para ustu 20 lirayi fisle beraber aldim elime poşeti bi elimden digerine alirken sanirim dusurmusum belki 1 dk sonra fark ettim geri dondum fiş yerde icinde 20 lira yoktu aninda ucurmuşlar :)
Belki bulan iyi biridir de zabitaya falan birakmis olabilir. Cok once dusen telefonumu bulan şahıs zabitaya vermiş sagolsun.
Bulundugunuz yerde bir yardimlaşma grubu gibi instagram hesabi varsa onlardan da rica edin. Bizim burda trafik yardimlasma diye bir sayfa var kayip ilanlari cok oluyor.
  • metos  (19.11.22 21:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.