[]

İşyeri güvenliği - wireles kablosuz kamera

Arkadaşlar merhaba ,
Bir dükkan tuttum .
maalesef memlekette kapı önünde bişey koymaya gelmiyor .
Daha iki gün geçmeden dükkan önünü yıkamak için konulan basit musluğu kırıp almışlar ( öyle dipten kırmışlar ki , körleyemedim bile )
Bu da beni korkutuyor çünkü kepenk falan yok .
Şimdi acilen basit bir kaç önlem almam lazım .
Ve kameraya ihtiyacım var .

İki adet kamera koymak istiyorum. İkisi de dükkanın içine .
Fiyatları uçuk olmayan , kablosuz , buluta falan kayıt alabileceğim , gece görüşü idare edecek , kamera markası önerir misiniz ?
Veya başkaca tavsiye varsa .

 
ofise wireless olarak xiaomi 360 aldım. cep telefonundan da takip edebiliyorum ucuz yollu hızlı bir çözüm olabilir. ofis gece dahi çok karanlı olmadığından işimi gördü.

nacizane bir öneri olarak dış kısıma da görünen bir kamera, bağlı ya da çalışır olmasa bile, taktırman, tedbir alındığını gösterir caydırıcılık sağlar.

geçmiş olsun. kolaylıklar
  • social strata  (19.11.22 09:38:46) 
kardesimin dukkanda tplink tapo c200 kullaniyoruz, 64 gb sd card taktim cihaza bir haftalik gecmisi de kaydediyor. gayet memnunuz.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (19.11.22 13:15:57) 
Tapo c210 tavsiye ederim


  • kartonpiyer  (21.11.22 21:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.