[]

kulak içi kulaklık önerir misiniz?

bende plantronics midir nedir öyle bir markadan vardı babamdan kalma. sağ taraf gitti şimdi. bunların kablosu neyin içerden geçiyor bi de yani ne oldu da bozuldu anlamadım. acayip canım sıkıldı.

kulak içi ama aynı zamanda hafif, her yere taşınabilecek, hatta böyle boynumuza gezebileceğimiz, uygun fiyatlı ama kaliteli ürün öneriniz var mıdır? bulututlu olsa daha iyi ama şart değil. çok fark etmez. yeter ki böyle iki ayda bozulmasın, efendime söyleyeyim metroda havada karada vs. rahat kullanabileyim, yer kaplamasın. ses kalitesi süper olmasa da olur.

piyasayı hiç bilmiyorum. sizin önerebileceğiniz bi ürün var mı?

 
fiyat belirtmemissin ama bu paraya alabilecegin en iyi kulaklik kz zsn pro'dur


  • nibba  (18.11.22 20:57:55) 
fiyat belirtmememin sebebi piyasayı bilmemem. şimdi bana sorsan ben 500 liradan fazla vermek istemem ama belki şu an 500 liraya sakız bile vermiyorlardır... o yüzden bir şey diyemedim. para vererek en son 10-12 yıl önce kulaklık aldım sanırım :/


  • mark greg sputnik  (18.11.22 21:00:03 ~ 21:02:05) 
Jbl öneririm bt tune 115 kullanıyorum


  • rebecca  (18.11.22 22:25:58) 
kz zsn pro yu ben de yaklaşık 2 - 3 yıldır kullanıyorum ve aşırı memnunum. gümüş kablo ile kullanıyorum. yalnız 3 aydır şehir dışındayım, kulaklığımı almayı unuttum, ucuz yollu bir şeyler olsun dedim ve JBL C100si aldım. kz zsn pro kadar iyi değil tabi ki ama hani fiyatına göre iyi derler ya o cinsten. kısa süreliğine idare etsin yada ben hoyrat kullanırım bozulduğunda üzülmeyeyim kolayca yenisini alayım derseniz fazlasıyla yeterli gelecektir. takıp kullanacağınız aygıta göre ses kalitesi artabiliyor.


  • issiz karga  (18.11.22 22:32:48) 
anker'in bulututlu modelleri cok iyi, tavsiye ederim.


  • cooperr  (19.11.22 03:06:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.