[]

trafik cezası karmaşası

merhaba,
bana e-devletten ceza yediğime dair mail geldi ama daha ulaşan bir yazılı belge yok.

ben buna itiraz etmek istiyorum fakat süresinin de geçmesini istemiyorum. tebliğ edildiği an maille geldiği an mıdır yoksa postacının bana verdiği an mıdır?

ikinci olarak e-devletten baktığımda cezaya ait bir foto var mı göremiyorum. foto eklememişlerse direk ondan dolayı itiraz edecem ama onun için de postacıyı mı beklemem lazım?

teşekkür ederim.

 
size tebliğ edildiği andan itibaren geçerli sayılır. yani ceza gelmeden neye itiraz edeceksin ki? yani kuralı ihlal etsen de itiraz edecek misin? bu kadar kendinden emin misin?


  • mikahakkinen  (18.11.22 14:21:42) 
2. sorunun cevabı: "cezanın fotoğrafı yok" diye bir itiraz çeşidi yok. polis yazdıysa itirazın reddedilir. ancak fahri trafik müfettişi yazdıysa bir şansın olabilir bu konuda.


  • roket adam  (18.11.22 14:58:53) 
Erken ödeme indirimi ile hemen ödeyin. İtirazınıza bir dayanak varsa uyap üzerinden nöbetçi mahkemeye itiraz edebilirsiniz. Ekiplerce tespit edilen durumlarda inceleme gereği duymadan red yersiniz. Orda olmadığınızı kanıtlarsanız ya da uyarı/bilgilendirme levhası olmayan yerde ceza yemişseniz bir şansınız var.


  • zihua  (18.11.22 15:06:37) 
plaka ve edevletteki tutanak bilgileri ile cimer'e yazıp fotoğraf isteyin. yolluyorlar.


  • surprise  (18.11.22 15:53:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.