[]

Evlilik güzel mi?

sb. sadece evliler lütfen.

edit: erkeğim.


 
2 yıllık evliyim, bence çok güzel. Zorluklarının farkında olarak, makul ve kendi başına da mutlu olabilen birilyle evlenirsen güzel bir şey.


  • roket adam  (17.11.22 11:06:05) 
Evlendiğin kişi iyi bir arkadaşın olacaksa çok güzel. Yok sadece eş olarak göreceksen veya evlenmek zorunda olduğun için evleneceksen veya bir zorunluluk olarak göreceksen başına dert açarsın.


  • etna  (17.11.22 11:23:36) 
Keşke cinsiyetinizi de belirtseydiniz, çünkü evliliğin kadın için farklı erkek için farklı zorlukları var.

Erkeğim, 15 yıldır evliyim, mükemmel bir eşe sahibim, bu konuda çok şanslıyım. Ama yine de çok sık "keşke bekar olsam" diye içimden geçer. Eşime de sorsak benimle aynı fikirdedir.

Zaten o sık sık bunu dile getirip şakasını yapabilirken, ben asla şakasını bile yapamam. Alın size pozitif ayrımcılık :)

Bu zamanda evlenmek hiç mantıklı değil, dindar ve muhafazakar insanların başka şansı olmayabilir, o durumdakiler istisna.
  • John Bloor  (17.11.22 11:30:58) 
bilmem karıma bir sorayım..

güzelmiş
  • ananiyimioguz  (17.11.22 12:14:22) 
4 yıllık evliyim.

değil.

ama kişiden kişiye, eşten eşe değişen bir durum. burada sizin için ne desek boş.
  • avianthem  (17.11.22 12:40:50) 
Doğuştan mutlu insanlar var. Bir şekilde mutlu olmanın yolunu bulan ve etrafa da mutluluk saçan,

Bir de doğuştan mutsuz insanlar var. Asla mutlu olamayan ve etrafındakilerin her tür pozitif enerjisini emip tüketen.

Kadın ya da erkek kişisi olman farketmez, Sen birinci gruptaysan ve birinci gruptan biriyle evlenmişsen evlilik harika bir şey.

Diğer 3 seçenekte mutsuzluk garanti.
  • Mirket  (17.11.22 12:48:37) 
Evlilik marketten aldığımız bir ürün değil. Tadına bakıp "aa kötüymüş" diyemiyoruz.
"Hayat" güzel mi gibi bir soru daha çok.
Evlilik insanların çoğunda belirli bir mutlu beraberlik dönemi sonunda hayatı birleştirmek için yapılıyor. Ama bu birleşme sonrası bilinmeyen bir sürü şey ortaya çıkıyor. Kimse "evlen lan muhteşem olacak" veya "evlenme mnaki hayat zindan oluyor" diyemez.
Yaklaşık 10 yıldır evliyim, kendimi camdan atmak istediğim anlar da oldu, dünyanın kralı gibi hissettiğim anlar da. "Yeter yapamıyorum" dediğim de, "Şu hayatta yaptığım en iyi şey oldu galiba" dediğim de.
Tekrar belirtmek lazım, hayat gibi, inişleri çıkışları var, bazısında stabil, bazısında kavga gürültü, bazısında canım cicim.
Karşı taraf nasıl uyum sağlıyor, sizin uyum sağlama yeteneğiniz var mı, değişmeye açık mısınız, fedakarlık yapabilmeye açık mısınız vs vs binlerce soru..
  • quaker  (17.11.22 13:04:11) 
Ben bu soruya cevap vermek istemiyorum maalesef...


  • bi winston box lutfen  (17.11.22 13:09:04) 
Eşinize bağlı. Ben şahsen memnunum. Ama eşiniz ile anlaşamazsanız zehir olur yıllarınız.

2 yıllık evliyim.
  • drako  (17.11.22 13:36:11) 
Hani bazı insanlar vardır evlilik tam onlara göredir, okul biter işi vardır düzgün bir hayatı olsun evden işe işten eve. Bu insanlar için elbette alternatif yoktur. Evlilik güzel bir seçenek olur onlar için. Ben bunu denedim yapamadım boşandım. Sonuç olarak bana göre değilmiş dedim.


  • olaylar olaylar  (17.11.22 13:59:34) 
2014’ten beri evliyim, bosanicaz. bence guzeldi. ama aileler cok fena. esimin ailesi asiri gelenekseldi, benim ailem vurdumduymaz, bagimsiz. karakterlerimize de etki etmis olmali.


  • deartheodosia  (17.11.22 16:59:56) 
içerisinde bulunduğunuz evliliğin dinamiklerine göre değişir.
genel olarak bence güzel, bekarlığın da güzel yönleri vardı. evlilikte sorumluluklar artıyor.

  • marla is in my head  (17.11.22 17:08:02) 
Bizim evliliğimiz güzel. Başkalarınınkini bilemem.


  • elorelia  (17.11.22 17:55:55) 
Evlilik güzel değil zor. Evliliği birbirimize zorlaştırıyor. Baştan sona daha da zor oluyor bu durumda. Yani hiçbirsey yapmasanız bile, farklı biri bir anda aynı evi paylaşmak, aynı bütçeyi paylaşmak, hep birlikte plan yapmak zorunda olmak, sonra tatili, çocuğu ,hayat vs hersey ile zor. Üstüne bir de karşımızdakini görmek istediğimiz gibi yapmaya çalışmak ile zorlaştırıyoruz dediğim gibi hiç zorlastirmasaniz bile zor. Üstüne mutlaka diğer etkenler de yaparsak, daha zor olacak. Çok büyük bir güce sahip değilseniz kolay değil .


  • yansitmayan ayna  (17.11.22 20:20:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.