Evlilik marketten aldığımız bir ürün değil. Tadına bakıp "aa kötüymüş" diyemiyoruz.
"Hayat" güzel mi gibi bir soru daha çok.
Evlilik insanların çoğunda belirli bir mutlu beraberlik dönemi sonunda hayatı birleştirmek için yapılıyor. Ama bu birleşme sonrası bilinmeyen bir sürü şey ortaya çıkıyor. Kimse "evlen lan muhteşem olacak" veya "evlenme mnaki hayat zindan oluyor" diyemez.
Yaklaşık 10 yıldır evliyim, kendimi camdan atmak istediğim anlar da oldu, dünyanın kralı gibi hissettiğim anlar da. "Yeter yapamıyorum" dediğim de, "Şu hayatta yaptığım en iyi şey oldu galiba" dediğim de.
Tekrar belirtmek lazım, hayat gibi, inişleri çıkışları var, bazısında stabil, bazısında kavga gürültü, bazısında canım cicim.
Karşı taraf nasıl uyum sağlıyor, sizin uyum sağlama yeteneğiniz var mı, değişmeye açık mısınız, fedakarlık yapabilmeye açık mısınız vs vs binlerce soru..
0