[]

İstanbullular hangi spor salonuna ne kadar veriyorsunuz?

Özellikle yakın zamanda kayıt yaptıranlara soruyorum.

Büyük zincirler maşallah aşmış gitmiş. Önceden sports merits diye bir şey vardı, onunla Point Otel'in salonunu ve havuzunu kullanıyordum. Çok çok uyguna geliyordu.

Şu an kampanya falan var mı? Siz ne kadar veriyorsunuz aylık?

Beşiktaş civarı şurası güzeldir diyebileceğiniz yer varsa bakayım.

Teşekkürler.

 
Tepe Nautilus’taki Sports International’a gidiyordum ben birkaç sene önce, seneliği 1500’e kaydolmuştum. Muhtemelen 4000 falan olmuştur şimdi.

Şimdi evime yürüme mesafesi olduğu için Fikirtepe Kent Plus’ta bir spor salonu var oraya kaydolacağım, 3 aylık 800 liraymış.

Beşiktaş’ı bilmiyorum maalesef.
  • vedatchilipeppers  (17.11.22 10:09:50) 
Ben de Anadolu Yakasından cevap vereceğim. Maksat fiyatlar belli olsun.

Akasya Avm'nin arkasında shaba life'a gidiyorum.

- 2021 Ekiminde senelik 3.400 vermiştim galiba.

- Birkaç ay önce aradılar, dediler zam gelecek siz eski üyesiniz gelmeden yapalım Ekim ayına kadar mevcut üyeliğiniz devam eder, ekimden sonrada şimdi ödediğiniz tutardan devam eder. İyi dedim. Ağustos ayında 7.500 bayıldım.

- Bayılırken sordum, normal fiyatı ne kadar diye. 12.000 dendi. İyi dedim bende.

- Şahsen gitmesi ve dönmesi kolay olduğu için gidiyorum.

Açık - Kapalı yüzme, sauna ve buhar odası var.
  • put it in your appropriate place  (17.11.22 14:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.