[]

Kızın değişken davranışı neden olabilir?

Şimdi bi kız var. Bununla geçen sene tanıştık ve giderek samimi olduk. Aramızda aşk meşk yok sadece arkadaşız. Biz bununla yaz boyu sabahlara kadar mesajlaştık. Geceleri işten çıkar ilk iş bana mesaj atardı. Hiç bişey olmasa instadan komik bişeyler atardı.

Ben bu samimiyet ve devamlılığa kanarak, bir çok özel şeyimi anlattım üzüldüğüm kızdığım şeyler vs. Normalde kimseye anlatmam yani.
Gerçekten her gün görüştüğüm bir arkadaşım var gibi geliyordu.

Memleketinden döndüğünde ise o mesajlaşmalar azaldı. Artık video filan da atmıyor. Ayda bir denk gelirse görüşüyoruz hepsi bu. Bunu sorduğumda net bişey demedi zaten net bi insan değil pek. Ben böyle biriyim biraz soğuk davranabiliyorum filan diyor hep.

Son durumda o eski mesajlar filan yok. Bir iş sebebiyle haftada bir görüşüyoruz yalandan merhaba nasılsın filan. Eski samimiyet bitti. Ama ben çok özlüyorum o samimiyeti. Sanki sürekli yanımda bana destek olan biri gibiydi şu an kimsesiz kaldım gibi geliyor.

Sevgili durumları yok. Hoşlandığı biri yok. Hatta insanların bir çoğunu sevmiyor yani benim yerime koymak isteyebileceği biri yok.

Neden böyle bir davranış değişimi olmuş olabilir?
Ben onu nasıl tamamen hayatımdan çıkarabilirim?

 
Next e geçmeden bitmez senin iş.


  • neymis  (17.11.22 02:36:40) 
Tamamen sallıyorum, belki romantic birseye donusmesini bekledi, olmayinca bozuldu


  • euteamo  (17.11.22 08:12:41) 
Bence ilgili şahıs mental olarak stabil kalmasının ciddi önem arz ettiği bir dönemdeydi ve seni seçti pikaçu.


  • vedatchilipeppers  (17.11.22 10:20:27) 
olayın büyüsü bozulmuş babuş ne olacak.
sen erkeksin o kadın.
kız gibi sürekli kanki modu mu takılacak.
bir de ne anlattıysan artık gözünde seni saçma sapan görmüş olabilir yavaş yavaş soğur.

erkek kişisi kadına her şeyi anlatmaz azcık gizemli kal.

taktiği veriyorum ama malesef yapmayacaksın biliyorum ama yaparsan geri döner.
mesaj atarsa cevap verme.
gördükten sonraki gün cevap ver.
işlerim vardı dönemedim de.
  • arveles gibiyim  (17.11.22 10:45:36) 
konuşacak başkasını bulmuş.


  • KUCO  (17.11.22 10:53:25) 
Neden böyle bir davranış değişimi olmuş olabilir?
-evlenmeyi düşünmediği biriyle vakit kaybetmekten vazgeçmiştir

Ben onu nasıl tamamen hayatımdan çıkarabilirim?
-onun yaptığını yaparak
  • bir soru sorcam  (17.11.22 11:07:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.