[]

Schengen Randevusu - Tüm Tarihler Dolu

iDATA İzmir şubesinden randevu almak istedim fakat bu yıl içinde hiç boşluk yok. Ne önerirsiniz?

Başka şehirden (Ankara) başvurmak? Başka ülkeye (Yunanistan) başvurmak? Aracı kurum? Yeni yılı beklemek?

Son 3 vizem Almanya'dan ve 1'er yıllık. Ve bir acelem yok.

 
Bu devirde her türlü sorunu çıkarıyorlar, en temizi başka şehirden şansını denemek


  • lcha  (15.11.22 11:10:55) 
Seyahat planı dışında bir yerden başvurmanı önermem. Şu an reddetmek için bahane arıyorlar. Tam dediğin senaryoda kolay diye yunanistandan vize almaya çalışan bir arkadaşım reddini yedi geçen mesela. Başka şehirden aynı yere başvur derim.


  • roket adam  (15.11.22 11:19:48 ~ 11:19:58) 
ben haziran 2021-aralık 2021 arası 6 ay randevu almaya uğraşmıştım geçen sene. belli saatlerde randevular açılıyor, aklına geldikçe girip sistemden kontrol etmeni öneririm, ben de öyle alabilmiştim, aciliyetim yoktu allahtan. iş seyahati için şirketler fln uğraşanlara allah kolaylık versin. belki konsolosluktan birileri varsa tanıdık yardımcı olabilirler ama o yolu da sadece belli ülkelerden çok fazla vize talebinde bulunmak durumunda kalan şirketler kullanıyor genel olarak. standart bir bireye bu güzelliği yapacaklarını düşünmüyorum. o dönemde ben de bu süreçten sıkılıp abaya araştırmıştım ama aracı şirketin fln yapabileceği bir durum yok dendi bana.


  • sirkelimon  (15.11.22 14:50:41 ~ 14:51:35) 
Bugün izmir'den iş amaçlı Almanya schengen vizesine başvuru yaptık. Kimse doluluktan vs bahsetmedi. Firma aracılığıyla yapılan kurumsal başvuruların önceliği oluyor ama şahış başvurularının bu derece askıya alınması çok üzücü. Aciliyetiniz varsa ve maddi durumunuz uygunsa ARAYA VIP VİZE DANIŞMANLIK firması sokun. 1-2 hafta içinde vizeniz çıkar.


  • grabbing hands  (15.11.22 19:05:19) 
gece 12 den sonra bakın.


  • sttc  (15.11.22 20:22:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.