[]

7 günlük çaylak yapılmışım, nedenini nasıl öğrenebilirim?

son 10 günde 3-4 entry girdim hepsi çok güzel debelik entry'lerdi muhtemelen ya çok eski entry'lerden bişeylerdi ya da dün ki patlama sırasında görsel linki vermiş, yarım saat sonra da silmiştim belki ondandır.

mesaj ya da mail gelmemiş tesadüfen profile tıklayınca gördüm. nedenini nasıl öğrenirim? hesapta hem çaylak hem lametli yazıyor

edit: şimdi hatırladım elemanın biri dün 2016 patlama videosunu paylaşmış ben de ona aptal mısın kör müsün insanları galeyana getirme falan demiştim mesajda o yüzden olabilir mi? o da bana küfretti sonra ve onun da hesabı komple uçurulmuş.

 
modlog'a bakın.


  • anon1m  (15.11.22 01:26:44) 
son 20 modlog'un tamamı benim kendi kendime sildiğim entry'ler bişey yok orada


  • avatar is back  (15.11.22 02:00:28) 
birine mesajla sövmüş olabilirsin.


  • durbidakka  (15.11.22 09:20:58) 
lanet yazılmıssa trollük de yapmis olabilirsin.


  • evimin paspasi  (15.11.22 10:13:50) 
yok trollük yapmıyorum da "aptal" demiştim dünkü elemana. bundan dolayıysa haketmişimdir doğrudur.

yalnız entry'ler tam görünüyor çaylak gibi de değil. ne farkı var normal yazarlıktan bunun anlamadım
  • avatar is back  (15.11.22 11:21:43) 
Bu süreçte yazdığınız entryler görünmeyecek, çaylak gibi olacaksınız, 1 hafta dolduktan sonra görünecek. Eski entryler görünmeye devam edecek.


  • gallienus  (15.11.22 12:09:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.