[]

cigarillo önerisi

selamlar, hayatı boyu sigara içmemiş (36 yaşındayım) biriyim. geçen hafta bir arkadaşın captain black red içtiğini gördüm ve kokusu gerçekten hoşuma gitti. gidip brown ve red alıp denedim. ama haliyle içene değil de yanındaki kişiye kokusu hoş geliyormuş.

bunun daha aromatik olanı, damakta daha fazla tat bırakanı var mıdır? önerilerinizi bekliyorum.


 
Punta cana brown kahveyle çok güzel gidiyor. Puro ama içimi rahat. Captain black de sorun yaşamadıysan bunda da yaşamazsın. Tabi içine çekme ciğerini söker ;d

Captain black mango veya cherry vardı bunlar da güzel ve aromatik cigarillolar. Ekipte torbacı gibi bi arkadaş vardı sağolsun mangolusunu almıştı bana kesin dene onu.

O değil de 600 lira verebilirim diyorsan phillies blunt ballı puro var birayla ve kahveyle güzel gidiyor. Yazarken canım çekti ya.
  • sarahkerrigan  (14.11.22 21:38:27) 
cigarillolar aroması ve kokusu güzel olmakla beraber normal sigaradan daha ağırdır. bu sebeple hiç bu toplara girmeyin derim. bu işler böyle böyle başlıyor :)

ha illa ben yine de deneyeceğim derseniz de moods önerebilirim. filtrelisi ama. filtresizi çok ağır.
  • teritori  (15.11.22 12:07:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.