[]

İlişkilerinizde sadakat konusundaki kırmızı çizginiz nedir?

Eşinizin, sevgilinizin karşı cinsle olan iletişimi nasıl ve ne kadar olmalı sizce?
Mesela Nereden sonrası sizi rahatsız eder? (Örneğin; mesajlaşmalarda karşı cinse formal değil de samimi konuşması, smiley vb. kullanması sizce okey midir?)



 
Eşimin mesajlaşmalarını okumuyorum. Hiç bir sevgilinkini de okumadım. Ama şöyle diyeyim, ben de genelde karşı cins arkadaşlarıma formal konuşmam (devlet dairesinde değiliz), smiley falan da kullanırım. Gayet normal geldi söylediğin şey.

Ama dediğim gibi mesajlarını okuyacağım kadar şüphelendiğim bir ilişkide hiç bulunmadım, öyle bir ilişkide bulunacağıma ayrılırım. O şüpheyle yaşanmaz. Ya karşındakinde bir problem vardır, ya da kendine güveninde bir sıkıntı vardır. İki türlüsü de sağlıklı bir ilişki sürdürmeni engeller.
  • roket adam  (14.11.22 15:06:31 ~ 15:06:49) 
bu sınırları düşünmüştüm
sonra kendi yaşantımda karşılaştığım olaylar sırasında farkında olmadan çoğunu ihlal ettiğimi gördüm

rahatsız olunacak durumlardan uzak durmaya çalışmak en ideal kural

diyelim ki yurt dışına iş arkadaşıyla göreve gönderdiler, bütün gün bir arada olmak zorundalar
akşam farklı odalara gitmeleri dışında neye nasıl dikkat edebilir
  • bir soru sorcam  (14.11.22 15:08:19) 
biraz empati yapsa herkes yeterli.
zorla tutacağım/denetlemek zorunda kaldığım yetişkin biriyle gönül ilişkim neden olsun? kendine hakim olamadığı, durması gereken noktayı bilmediği an rahatsız eder ama buna enerji harcayamam.

  • jimjim  (14.11.22 15:29:57) 
Haberimin olup olmadığı.


  • marla is in my head  (14.11.22 15:32:02) 
Telefonunu karistirmam bakmam ama bir sekilde mesajlarini gorsem formal yazmamasina takmam smile kullanmasi da okay bende karsi cinse kullanirim ama opucuk atmasina takarim.


  • kuzey li  (14.11.22 15:34:46) 
smiley falan umrumda olmaz ben genel tavrina bakarim her zaman cok gorustugu bi arkadassa cok konusmasi rahatsiz etmez ama alakasiz birine ozel vakit harcarsa kisacasi "huylanirsam" rahatsiz olurum. mesaj da okuyabilirim asla okumam diye bi sey yok ama GEL BI KONTROL EDELIM SENI degil o zaten muhabbetten bahsetmistir veya pcde aciktir whatsappi gozum carpar. sadece kendi kendime sebebinin ozguvensizlik oldugu bi kiskanclik atagi geciriyosam caktirmadan yazismalarina baktim, sonucunda da rahatladim sukur bugune kadar kotusune denk gelmedim


  • ala09  (14.11.22 18:28:07) 
Benim icin en onemli sey sevmedigim ve bana kotu davranan/davranmis biriyle arasinin iyi olmamasi.

Onun haricinde normal insanlarla smiley koymus falan benim icin namus sorunu degil.
  • hot potato  (14.11.22 18:39:42 ~ 18:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.