[]

Devasa güzellikte bir parfüm yok mu hiç?

Tüm parfümleri az çok duyduk/öğrendik ama %90'ı "oha" hissiyatı oluşturmadı. Yok mu yurtdışında filan böyle, birkaç yüz dolarlık özel parfümler? bu kadar kısır mı parfüm dünyası armani burberry dior davidoff mu tüm olay?

(Erkekler için)


 
abercrombie fitch fierce kullanıyorum uzun yıllardır. şimdiye kadar en çok iltifat aldığım, yoldan çevrildiğim parfüm bu oldu ama türkiye’de resmî olarak satılmıyor. yurtdışından alman lazım.


  • roket adam  (13.11.22 22:22:55 ~ 22:23:10) 
tabii ki kısır değil. siz designer parfümlere bakmışsınız. harika niş markalar var parası olana.

amouage, roja, creed, by kilian, frederic malle vb. bir sürü niche parfüm markası var.
  • visnebahcesi  (13.11.22 22:28:22) 
Birkaç yüz dolar mi?
Niş dünyasında para değil.
Bir sürü niche markasi var +1
Buna ek lokal markalar da var. Fransa'da ve Avrupa'da az bilinip hayvan gibi pahalı markalar var. Geçen Almanya'da bir marka baktim, hayatımda duymadım. Parfüm fiyati 200 euro falandi. Ki almanya falan dışında satışı bulamadım.
Birkaç niş parfüm fiyatı için;
www.notino.fr

Kısacası kısır değil. Türkiye bu konuda dandik bir yer (hangi konuda iyi o da tartışma konusu).
  • logisticsmanager  (13.11.22 23:39:36) 
Bu arada bilmem kaç bin euroluk parfüme "bu ne lan" diyebiliriz.
Benim arkadaş vardı okulda, shaik kullanırdı (azeri zengin). Baya kötü kokuyordu (bana göre).

Yani crowd pleaser parfüm için illa yüzlerce euroya gerek yok. En basiti terre d'hermes tam crowd pleaser. Daha sevmeyen görmedim, hem de 4 mevsim.
  • logisticsmanager  (13.11.22 23:41:55) 
212 classic i tavsiye ederim.


  • busuta  (14.11.22 10:31:32) 
aqua di parma var. türkiye de görmedim ama çok beğeniyorum.


  • buenosdias  (14.11.22 11:55:31 ~ 11:55:58) 
Le labo santal 33 (turkiye’de bulamazsiniz). New York sokaklarini kasip kavurmus bir parfumdur kendisi.


  • eileengray  (14.11.22 12:56:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.