[]

mercedes gle ya da range rover velar

araba piyasasindan baya uzak kaldim. bu ikisi arasinda kalsaniz tercihiniz ne olurdu neden ?

gonlum kesinlikle velardan yana tip olarak ama iste bu rangelerdeki problem muhabbetinden baya bi tirsiyorum

bir yandanda sonucta mercedes diyorum bilemedim

iki aracta 0 alinacak bu arada

 
range rover'ı yolda görüyorsan iki ihtimal vardır. ya servisinden geliyordur, ya servisine gidiyordur.
40 yaşında mercedese biniyorum. bizim arabalar teneke diyorum.

edit: arkadaşımın bakımlı bir 84 model mercedes w124'i var. arada kullanırım, satsa alırım.
  • phonex  (13.11.22 21:37:09 ~ 21:39:38) 
ikisini de kullanmamış biri olarak velar’ın müthiş bir tasarımı olduğuna inanıyorum. sıfır alınacak ve 100 bine kadar kullanılacaksa velar alırdım ben olsam. en beğendiğim suv tasarımı direkt. bence mbden birkaç gömlek üstün, porsche ve range roverı mercedes ile bir tutmamak lazım diye düşünüyorum.


  • roket adam  (13.11.22 22:09:34 ~ 22:19:45) 
Türkiye için soruyorsanız eğer GLE ithal edilmiyor artık. ABD üretimlerine ek vergi olduğu için.

Bu detayı es geçersek eğer, GLE derdim.
  • nhtzmc  (13.11.22 23:18:42) 
@nhtzmc amerikadayim hocam


  • oscar  (13.11.22 23:56:51) 
son 5 yildir gle kullaniyorum. velar kullanmadim ama ayni sinifta x5 ve q7 ye gore airmatic nedeniyle cok konforlu, yol kaynakli hicbir rahatsizligi hissettirmiyor veya cok azaltiyor. surus ve guvenlik asistanlari da cok iyi. karsilastigim modellere gore tek negatif tarafi gaz tepkimesi cok daha yumusak, o nedenle sportif surus sevenlerin pek hoslanmayacagi bir arac. ama konfor acisindan sinifinda cok iyi. ama yeniden vurgulayim velar kullanmadim, o nedenle bu ozellikler velarda nasildir bilemiyorum. 2022 gle lerin elektronik sistemleri ve ic tasarimi da cok guzel.

"@lion de la Turquie" velar diyorsa katilirim, onun araba zevkine inanirim.
  • emrahday  (14.11.22 01:03:21 ~ 01:06:06) 
Emrah ben velar diyorum :)


  • lion de la Turquie  (14.11.22 01:04:25) 
velar'in muadili gle degil bence. velar jaguar f-pace sasesi uzerine oturtulmus garip bir arac. gereksiz uzatilmis bir tasarimi var, onden ok ama arkasi cok cirkin bence.

gle/velar versusunda gle alirim.
gle/range rover sport versusunda range alirim.

sifir alinacagi icin hangisinin daha cok sikinti cikartacaginin onemi yok herhalde, o yuzden onu geciyorum. ikinci elde ikisini de almam, ikiside bela. :)
  • cooperr  (14.11.22 07:30:39) 
"range rover alacaksan 2 tane alacaksin ki biri servisteyken digerine binebilesin".

diye bir söz var. o yüzden ben de range rover evoque'ye yanasmiyorum.
  • c1b2k3  (14.11.22 11:00:02) 
range roverı alan kişi aracın arıza yapmasını düşünen kişi olmamalı. araç ingiliz motor bmw sürekli sorun çıkaran bir araç. ancak türkiyede ve dünyada range rover ayrı yerdedir. ben jip alıcaksam gle almam. alıcaksam x5 alırım dicem ama gelmiyor.


  • mikahakkinen  (14.11.22 14:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.