[]

Ozel ders saat ucretleri ne kadar?

C1-C2 seviyesi icin aralik nedir acaba? ders isteyen biri var ben biraz gonullu davraniyom bu islerde. akil lutfen




 
Min 300₺. Zaman kıymetli.


  • ruhen hastayim ben  (13.11.22 15:29:19) 
eksisozluk.com

Bu başlıkta bir sürü ilan var inceleyin isterseniz.
  • demirKamil  (13.11.22 16:08:17) 
Boş zamanına bağlı. Bana şu an hafta içi bir saat 500 TL ders ver deseler vermem çünkü inanılmaz yorgun oluyorum. O bir saati dinlenmeye harcıyorum. Üniversite öğrencisiyken çok özel ders vermiş biri olarak ben bir saatimi kaç TL'ye satarım diyerek karar verebilirsin. Ve hiçbir zaman 1 saat 1 saat olmuyor. Öğrencinin tam zamanında size gelmesi bile 1 saatlik kayıp olabiliyor.


  • dissendium  (13.11.22 21:03:56) 
c1-c2 seviyesinde birisi ders alıyorsa epey spesifik bir şey için gelmiştir diye tahmin ediyorum. en aşağı saati 25-30 euro'nun lira karşılığı neyse onu isterdim ben. 1 saatlik dersin hazırlığı da bir o kadar sürer zaten eğer dediğim gibiyse durum.


  • reavelyn  (13.11.22 22:04:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.