[]

elektrik abonelik işleri bir günde biter mi?

geçenlerde sitedeki fatura durumuyla ilgili bir duyuru açmıştım. (git: 1540976) kader midir nedir, bireysel aboneliğe geçiliyormuş, önümüzdeki hafta abonelik yapılmalıymış yoksa elektrik kesilecekmiş. neyse, benim de tam işten izin alıp şehirdışına çıktığım zamana denk geldi. bu elektrik abonelik işi için günü birlik gidip geri dönücem.

bu abonelik işinin bir günde bitmeme olasılığı var mı? hali hazırda kurulu ve kullanılan bir devre, sayaç vs. var. abonelik yapıldıktan sonra eve kontrole geliyorlar mı, evde olunması gerekiyor mu?

ist. anadolu yakası, enerjisa.

 
Aynı lokasyondayım. Ben geçen ay bir pazar akşamı başvurdum pazartesi sabahı açıldı. Bir yere gitmenize gerek yok elektrik sayaç no veya fotoğrafı olsun elinizde yeter. E-devletten başvuru formu doldur kısa sürede açılıp sana SMS olarak haber veriliyor.


  • uvcray  (12.11.22 22:19:30 ~ 22:21:12) 
teşekkürler, sayaç no elimde yok maalesef. yönetimden öğrenmeye çalışayım.


  • inheritance  (12.11.22 23:03:06) 
iki sene önce, tarlabaşında, sadece bir saat içinde halloldu. hep öyle mi bilmiyorum. ama hiç unutmuyorum :)


  • fakat  (13.11.22 00:03:28) 
Bu en son online halledilebilen bir şey haline gelmişti yanılmıyorsam. E-devletten bir bakın olmazsa. Ama online olmuyorsa bile sizi uğraştırmıyor. Birkaç saat içinde halledersiniz.


  • ruhen hastayim ben  (13.11.22 00:17:42) 
e-devletten başvuruya uygun değildir yazıyor. yol gözüktü gibi duruyor.


  • inheritance  (14.11.22 10:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.