[]

8 yaş erkek çocuk için oyuncak önerisi

malum ara tatile girdik. bir hafta yeğenlerim kalacak bizde. canları sıkılmasın diye oyuncak alacağım fakat sitelere bakmak çok yorucu. deneyimleyip memnun kaldığınız ürünler varsa paylaşırsanız sevinirim.

çocuklar erkek ve 6-8 yaşlarında.

genel olarak lego yapmayı seviyorlardı en son vakit geçirdiğimizde. lego alacağım ekstra bir iki eğitici ve eğlenceli oyuncak da almak istiyorum.çünkü benim de ilgilenmem gereken ekstra işlerim olacak ve çocuklar boşta kalınca çizgi filme takılı kalsınlar istemiyorum.

büyük olanın hava durumu deprem yağmur gibi olaylara çok ilgisi var. yani yağmur yağdığında aşırı heyecanlanıyor cama koşuyor hepimizi hazır ola geçiriyor izleyelim diye :d tsunami fırtına hortum dilinden düşmüyor... böyle bu konuyla ilgili orijinal aktiviteli ürünler aradım ama pek seçenek çıkmadı gibi ya da detaylı arayamadım. böyle bir ürün olsa süper olur.

 
benzer yaşlardayken en sevdiğim şey maket yapmaktı :) uçak , gemi , araba

hem çok zaman alıyor, hem dikkatini tek yöne topluyor, hem de el becerileri gelişiyor.

www.amazon.com.tr

www.amazon.com.tr
  • janavarorion  (12.11.22 15:56:34) 
sorti ve reverì oyunlarına bakın derim. 8 yaşında erkek çocuğu bayılıyor, 6 yaşın ilgisini çeker mi pek bilemedim.
monopoly de iyi fikir. siz de katılıyorsunuz aralarına.

  • lovemyself  (12.11.22 21:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.