[]

bisiklet sorunsalı

kısadan anlatıyım arkadaşlar.bisiklet kullanmayı seviyorum ve artık bunu yaşamımın parçası yapmaya karar verdim.kendime yeni bir tane almak istıyorum 2-3 gune kadar.

ama sorun şu ki nasıl birşey almalıyım bilmiyorum.bunun çelik jantlısı amortisörlüsü teki çifti yok kız bisikleti yok dağı yok yolu şehiri derken kafam allak bullak.

genel olarak okuluma gidip gelmede çarsıya ınmede aksamları kafam bozuldugunda kendımı yollara atmada bazı haftasonları yakın mesafelere yaklasık 30-50 km arası yerlere giderken kullanılıcak.

1-marka/model önerebilirsiniz.
2-kız bisikleti almalıyım ? ne faydasını görürüm bay olanından fark olarak.
3-ya da al bu tam senlik dediğiniz bir model var mıdır.
(anlaşılmıştır.bağyanım)

 
her sorunun cevabını bulmak ve özel sorunlarına daha fazla ilgi için:

www.bisikletforum.com
  • hewit  (21.06.10 23:58:35) 
3 saattir inceliyorum.bianchı speed alıyım demıstım ama bıanckı ayrı sevılmıyor . bıde bu alet agırmıs meger.en fazla 350 lıra falan sedona salcona arıyorum artık.


  • hıkmıkzık  (22.06.10 00:16:06) 
madem bu kadar hayatına sokacaksın bisikleti biraz daha butce ayır. ben sana salcano igman'i öneririm. ucuza aldığın bisiklet işini gormeyecekse o verdiğin parada bi işe yaramayacak. boşuna dememiş ingilizler ucuz mal alacak kadar zengin değilim die :)


  • kevin durant  (22.06.10 00:26:23) 
keşke ayırabilsem daha fazla kevin bu öğrencilikte para neye yetiyor ki.bunu bıle zar zor taksıtle almak zorundayım. aklıma en ıyı yatan da sedona 261 oldu ama tekerler cok kalın gıbı geldı dag bısıkletı gıbı. cogunlukla sehır ıcı kullanıcagımdan bır sorun olur mu kı dıyorum.


  • hıkmıkzık  (22.06.10 00:33:47) 
salcano city bike tavsiye ederim eğer bütçen el veriyosa,
www.temizticaret.com
bu bisikleti seçmemin sebebleri kısaca şunlar
senin amacına en yakın bisiklet şehir bisikletidir bununda en kullanılabilir olanı salcano city bike ayrıca:
aliminyum çerçeve ve hafif bir bisiklet
28 jant ve sadece ön tarafı amortisörlü(çift amortisörlüler gibi seni bayır çıkarken yormaz)
lastikleri ince (dağ bisikletleri gibi tank sürüyomuş havasını hissetmezsin)
eskiden 1 2 sene önce işlerim müsaitken bisiklet grubumuzla 30-150 km arası bu bisikletle gezindim ve o incecik tekerlekli rahat olmayan yarış bisikletlerinin yapıpta benim yapamadığım hiç bir şey olmadı.hatta bir sürüde avantajı var
son olarak bisikletin jant göbeklerini shimano deore ile değiştirdim dahada akıcı bir alet oldu.
kız bisikletlerinin ortası biraz farklı oluyor, inip binmek kolay olsun diye ;)
not:biraz büyük bir bisiklet eğer niyet edersen denemeden alma.yanlış hatırlamıyorsam aynı bisikletin 26 jant olanıda vardı sanırım.
  • killerbee  (22.06.10 06:35:11 ~ 06:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.