[]

göğüs bölgesinin alt taraftan geniş olması (erkek) -gömlek

ayıptır söylemesi döş ya da iman tahtası olarak da tabir edilen göğüs kafesi bölgem belime oranla oldukça geniş. bu sebeple pek gömlek tercih edemiyorum. beli oturan gömleklerin üst kısmı dar geldiği için düğme kısımları çok gergin oluyor ve hatta sık sık açılıyor. Gömleği üst tarafa göre alsam alt kısım çuval gibi oluyor. Aynı sorun cekette de var tabii.

Nasıl çözülür bu problem? Diktirmek mi lazım? Üste göre alıp alt kısmı daraltmak mı lazım? Özellikle takım alırken eziyet çekiyorum. Alt kısım da işin içine girince pantolon falan anca iki farklı bedeni birleştirip içime sinen bir kombin yapabiliyorum. nasıl çözeceğim bu proporsiyon sorununu?


 
üste tarafa göre alıp terziye götürüp pens atma yani daraltma işlemi olacak


  • freebird5406_2  (11.11.22 21:17:17 ~ 21:17:35) 
Malum parti gençlik kolları vücudu. Gömlek üstü cepken giyebilirsiniz. O tam göğüs bölgesini sıkıştırıyor.


  • Kahvedesu  (11.11.22 21:18:50) 
bu şekilde vucudu olanlar genelde uzte uygun alıp altı terzide daraltıyor. iyi bir tezi işini çözer.


  • kuzey li  (11.11.22 21:20:43) 
Likralı gönlek giyebilirsin


  • emfuzi  (12.11.22 01:33:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.