[]

bedelli askerlik hk.

Öncelikle tarih seçebiliyor muyuz? Bu ay başvurup gelecek yıl yazın gitme şansımız olur mu? Bir de bir şeyler duydum bölük pörçük, hemen çıkmıyor, çıkmazsa paran iade oluyor vs. Öyle bir şey var mı, para iade olursa tekrar başvuru durumunda ocak sonrası bedeli çok daha fazla olacak.

teşekkürler


 
1. bedelli başvurunuz sırasında gitmek istediğiniz ayları sıralarsınız, eğer ki o aya çok fazla yığılma yoksa da genelde seçtiğiniz ayda gidersiniz. o ay çok yoğun talep varsa seçtiğiniz ikinci ay garanti gibidir diyebilirim.

2. bedelli esasen kotalı bir iş, kota dolduğu takdirde herkes ücretini yatırmış dahi olsa kuraya tabidir. bugüne kadar dolduğunu görmedim. başvurunuz düzgün yapılmışsa bedelli gitme ihtimaliniz %99.

3. bedelliye başvuru yapıldıktan sonraki yıl gidilir. şu an başvuru yaparsanız 2023 ocak sonunda gideceğiniz ay belirlenir ve o ayda sınıflandırılırsınız. derdiniz olabildiğince geç gitmekse ocakta başvurun, 2024'te gidersiniz. yalnız şöyle de bir durum var; her ocak ve temmuzda zamlanıyor, zamlı ücretten yatırırsınız.
  • yap desem yapmazsin he  (11.11.22 21:29:30) 
Üstteki arkadaş cevap vermiş. Doğrudur, geçen mart yaptım :)


  • fakat  (12.11.22 11:05:46) 
Hocam başvurunun düzgün yapılması ne demek? Ne yaparsak kura riskini minimuma indiririz


  • dre mithatoğlu  (12.11.22 15:38:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.