[]

bankanızdan memnun musunuz?

cüdanım kaybolduğu için yeni kart talebinde 2 sefer bulunduğum enpara, yine kartımı basmamış. tek kullandığım banka buydu ama enparadan bıktım. değiştirmek istiyorum.

müsteri hizmetlerine kolayca ulaşılabilen, eft ve yıllık işlem masrafının olmadığı bir bankadan hesap açmak istiyorum. vadeli hesap veya kredi kartı kullanmıyorum. hangisini önerirsiniz?


 
ben iş bankası kullanıyorum, eft ve hesap işletim ücreti almıyor. kart basım problemi de yaşamadım, hep vaktinde geldi yenilenen kart. ulaşma konusunda da yeni bir uygulamaya geçmişler, mobil bankacılık uygulamasının içinden (whatsapp gibi yazışma menüsü altında) size bir müşteri temsilcisi atanıyor, ona mesaj ya da telefonla (uygulamadan ara deyince arıyor) ulaşabiliyorsunuz. birkaç kez işim düştü, hemen yanıt aldım. memnunum ben.


  • orient blue  (11.11.22 16:35:02) 
iş bankasında kurye kaynaklı bir gecikme yaşadım sadece. kartım başvurudan iki gün sonra kuryeye verildi ama bana teslim edilmesi 1.5 ay sürdü. iş bankasından eft yapmıyorum, ücreti var mı bilmiyorum. sesli menüsü dışında çağrı merkezi ile ilgili bir şikayetim yok.

kuveyttürk ilk başvuruda kartı hemen şubede basıp veriyor. eft ücreti yok.

garanti: kartını kullanmıyorum, maaş müşterisi olduğum için eft ücreti yok.
  • inheritance  (11.11.22 16:42:20) 
bence burada tezat var. Mesela Garanti'de ben her işimi kolayca hallediyorum çok memnunum ama her yerden ücret kesmeye çalışıyor. Ama ücret almayan = kötü hizmet veren gibi geliyor bana o yüzden hem ücret almayan hem iyi bir yer düşünemiyorum. Ancak maaş hesabı olursa eft'den ücret almıyorlar genelde.


  • nhk ni youkosu  (11.11.22 17:43:17 ~ 17:43:48) 
Maaşımı aktardığım bankalar Albaraka ve Kuveytturk
Eft vs ücretsiz, işlemler anında oluyor, Albaraka kart kullanımında her harekette bildirimin yapıyor güvende hissediyorum.
Gerizekalı maaş bankam fast yapmıyor, eft saatler alıyor. Yukardaki bankalarda işler tik tak. Kart aidat ücret vs yok
  • epitaf  (11.11.22 18:33:57) 
hizmet kalitesi mobil uygulama ve ücretsizlik olarak bence iş bankası çok iyi. tek sıkıntısı şu sıralar kartı biraz geç geliyor (eşim de 1 ay falan bekledi) şubeleri de işin düşerse en nezih bankalardan biri.


  • roket adam  (11.11.22 22:17:40) 
hizmet kalitesi mobil uygulama ve ücretsizlik olarak bence iş bankası çok iyi. tek sıkıntısı şu sıralar kartı biraz geç geliyor (eşim de 1 ay falan bekledi) şubeleri de işin düşerse en nezih bankalardan biri.


  • roket adam  (11.11.22 22:17:41) 
İş bankasında hesap işletim ücreti ve eft komisyonu yok mu? Eğer öyleyse hemen gidip hesap açtırcam.


  • dream  (12.11.22 09:33:14) 
valla bende yok, maaş hesabım ya da özel para tuttuğum bir hesap da değil. hesap açmak için gitmenize gerek yok uygulamadan ücretsiz hesap açılabiliyor. artı olarak bir yıllık blu tv veriyorlar


  • roket adam  (12.11.22 13:08:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.