[]

Yakın zamanda kendisi/eşi/yakını doğum yapanlar

Hangi hastanede gerçekleşti? normal mi sezar mı? Toplam maliyeti ne oldu?
Ve en önemlisi, doktoru ve hastaneyi tavsiye eder misiniz?

istanbul

 
Şehir yazmamışsınız, Istanbul varsayıyorum. Acıbadem Maslak'ta Özgüç Takmaz'ı gönülden tavsiye ederim. Normal doğum yaptım. Sigorta büyük kısmını karşıladı, bizden 6000 lira çıktı (eylül ayında). Mutlaka sigortanızın koşullarını ve anlaşmalı kurum ve doktorlarını inceleyin.


  • fotrsapka  (11.11.22 11:00:43) 
Biz Ankara'da olduğumuz için sadece fiyat yazıyorum Haziran ayında 4 bin lira ödedik Güven hastanesi


  • mirty  (11.11.22 12:36:55) 
Edit:sezaryen mobildeyim


  • mirty  (11.11.22 12:39:56) 
Çamlıca medipol
4000 TL normal doğum
Ben memnunum. Normalde doktorumuz Ayşe kavasoglu idi. Doğuma girdiğimiz gün o yoktu. Doğuma giren doktorun adını unuttum. Kapalı bir kadındı. Ama tüm personelden memnunuz.
  • allah yazdiysa bozsun  (11.11.22 16:42:50) 
abiler şaka yapıyor olmalısınız, bu fiyatlar gerçek mi? bence bir şeyleri eksik söylüyorsunuz.

tam 10 yıl önce ankara'da özel hastanede (koru hastanesi) normal doğuma 2500 lira verdim. 10 yıl önce diyorum. öyle paket maket bilmemne de değil. sadece normal doğum ve 1 gece oda. normal olduğu için ameliyathane falan da yok.

güven hastanesi gibi bir hastanede sadece doktorun kapısına gidip muayene olmak 1000 liradan başlıyor. sezaryen doğum, ameliyathane, anestezi, oda hizmeti, doktoru, hemşiresi, tahlili mahlili her şeyi dahil 4000 lira olamaz hocam. tamamlayıcı sağlık sigortasının farkı falandır o.
  • kibritsuyu  (11.11.22 17:33:50 ~ 17:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.