imkansız. seks yapılıp keyifli vakit geçirilir ama ciddi ilişki olmaz.
ben de zamanında böyle cevaplar görünce çok sinirlenirdim, "hadi len ben olgunum gayet de güzel olur, aşkın yaşı olmaz" diyordum ama hiçbiri uzun sürmedi. bir nevi çocuk muamelesi görüp dehlendim bir noktadan sonra "olur" diyen kişiler tarafından.
hatta şöyle söyleyeyim, 18 yaşındaki bir erkekle sağlıklı romantik ilişki kurabilen 26 yaşındaki bir kadının fazlasıyla anormal olduğunu düşünürüm ben. yani bi problemi, ciddi bi sorunu filan vardır diye değerlendiririm kendi kafamda.
bak 28-36 olurdu, belli bi yaştan sonra farklar flulaşıyor ama 18-20 yaş filan bu seviyeler çooook genç.
ha erkek tarafıysan yardır derim. güzel tecrübe olur. çok şey öğrenirsin. sonra çok ağlarsın ama olsun. kadın tarafıysan diyecek bi şey bulamıyorum.
0