Giriş
(1)

Hp Compact Sorunu?

kral0606
Mrblar Hp compact dizüstü bilgisayarım var.kullanıdığım sırada işlemci normalden fazla ısınmaya başladı ve son zamanlarda,kullanma sürem 2 3 saate yaklaşınca bilgisayar kendini kapatıyor.Sorun ne olabilir ve bios güncellemesi işe yarar mı?
Mrblar Hp compact dizüstü bilgisayarım var.kullanıdığım sırada işlemci normalden fazla ısınmaya başladı ve son zamanlarda,kullanma sürem 2 3 saate yaklaşınca bilgisayar kendini kapatıyor.Sorun ne olabilir ve bios güncellemesi işe yarar mı?
0
kral0606
(21.06.10)
Ben söyleyeyim sorunu. Kesin fanına toz dolmuştur. Ben de bugün 2. el aldığım hp compaq nx6320 çok ısındığından açtım fanını bir baktım kalıp gibi toz birikmiş. Fanı tamamen kapatmış. Doğal olarak ısı içerde patlıyordu. Temizleyip açtım cillop gibi oldu.
0
bodom
(22.06.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.