[]

Hangi kredi karti

Sizin icin en iyisi?




 
Maaşın yattığı banka neyse onu kullanıp geçiyorum yıllardır. Böyle hesap kitap yapmanın götürdüğü zaman ve enerji kar edilen üç beş liradan daha çok bence.


  • ruhen hastayim ben  (10.11.22 17:49:09 ~ 17:49:49) 
yıllar içinde amex gold, yapı kredi platinum falan bi sürü yüksek aidatlı kredi kartı sahibi olup hiç bir avantajını kullanmadıktan sonra. şu an benim için en iyisi abartı yıllık aidatı olmayan standart bir yapı kredi kartı.


  • orpheus  (10.11.22 17:54:08) 
Benim için en iyisi aidatsız kredi kartı.
Kampanya peşinde koşmuyorum, her yıl aidat parasını geri almak için telefon konuşmaları yapmakla da hem uğraşamam hem de unuturum. Bu arada aidatsız da olsa pek çok kampanya ve taksitte kullanabiliyorum.

Paranızın olduğu, kullanmayı sevdiğiniz bankanın aidatsız kartını alıp geçin derim.
  • michael_knight  (10.11.22 18:00:24) 
maximumla öğrenciyken sinemaya giderdik 1+1 ehuehe. onun gibi avantajlılık bir şey pek bilmiyorum enpara benim için gayet iyi. aidatsız&ayda üc kez faizsiz taksitlendirme hakkı veriyor 6 aya kadar bölüyor


  • ala09  (10.11.22 18:23:43) 
enpara kredi kartı yetiyor. kampanya mampanya çip para vs. takip etmeyi sevmiyorum zaten. bir kredi kartı benim için aidatsız olsun yeter. ekstra bir beklentim yok. axess vardı kapattım. uzun yıllar kullandım, hiçbir b*ka yaradığını görmedim.


  • sir gawain  (10.11.22 19:24:37 ~ 19:29:04) 
yapi kredi crystal
her restoran-otel harcamasina yuzde 5 anlasmali restoran harcamalarina yuzde 20 iade veriyor.

Geri kalan ozellikleri world ile ayni denilebilir.

Artik eskisi gibi cok avantajli kartlar kalmadi. Ulke ekonomisi kotu olunca bankalar ilk olarak bu tarz promosyonlari azaltiyorlar.
Eskiden garanti miles and smiles cok avantajliydi mesela artik bir ise yaramiyor.
Ya da mesela bu aidatsizlar enpara cepteteb vs eskiden bunlarin da guzel kampanyasi olurdu. artik bi naneleri yok. sadece aidat almiyorlar. Ama zaten kart kullanimin yuksek duzeydeyse kart aidati zaten odemiyorsun hicbir bankaya sonuc olarak bunlar da bi ise yaramiyor. (benim icin)
  • nuevo  (10.11.22 20:13:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.