[]

binance hesabıma yatırdığım parayı iki kere yatırmışlar

200£ yükledim başta sayfa 505 hatası verdi, tekrar denedim yine hata verdi ama karttan da çekti parayı ve 10 dk sonra hesapta 200 göründü. heh iyi tamam sorun yok dedim. (ama o kartımda sadece bir yerlere para atmalık bakiye vardı 200'den sonra 1£ falan kaldı) şimdi 5 dk önce mail geldi deposit succesful diye, hesaba baktım toplam 400£ görünüyor. denedim 400£ sorunsuz hesaba çekildi.

denemek için tekrar 15£ attım 3 defa bilerek aynı şeyi yaptım (hesapta 15£ bırakıp 15£ yükledim ve hesabı sıfırladım, daha sonra bakiyesiz olarak 2 defa daha denedim) ama ilkinde hesaptan para düştü diğer ikisi bakiye yetersiz uyarısı verdi. şimdi binance'da da 2 işlem reddedilmiş ilki onaylanmış ve hesapta 15£ var. kısacası sadece sabah ki para yatırma da bi saçmalık olmuş ve 2 defa denediğim parayı bir kere çekip iki kere hesaba yüklemişler (banka kartıyla yüklüyorum)

şimdi ne yapayım ben? desteğe yazıp iade etmek istiyorum mu diyeyim? tekrar geri mi isterler? en istemediğim ise daha sonra hesabımdan otomatik para çekmeye çalışmaları olur. şimdi yazsam bi hata bulup bu sefer fazla istemesinler mi yahu diye korkmuyor değilim. tüm bunların haricinde banka ya da binance tarafından dava mava açılır çok korktuğum şeyler bunlar.

öneriniz nedir ne olacak ne yapayım ben? hata bankada mı binance'da mı? destek kısmında hangi işlem hakkında iletişime geçmek istiyorsunuzu denediğimde 15£'luk redler ve onaylar var ama başarısız ve başarılı 200£'ler görünmüyor. normal işlem geçmişinde var ama.

 
Binance'e yaz. Çünkü farkederler ve banlarlar, sonra ömür boyu kripto dünyasından yasaklanırsın, adamlar tekel :D 200 sterlin için değmez.

Dava falan açmaya uğraşmazlar ama muhtemelen. Ben facebook'a falan çok borç taktım, şimdi 11.000 kişiyi işten çıkarmak zorunda kaldıkları için hafif bi vicdan azabı çekiyorum ama peşine düşmediler...
  • plutongezegendegilmi  (10.11.22 17:06:33) 
Evet çünkü normalde 10-15bin£’lar yatırıyordum o hesap giderse üzülürüm, şu an para tutmuyorum Allah’tan.

Bi sorayım o zaman belki bankadan dolayı olabilir. Bankalar fena yakama yapışır da binance ise halledilir heralde bi şekil
  • avatar is back  (10.11.22 17:14:20) 
ben olsam paralarını verirdim. milyar dolarlık şirket de olsa kimsenin parasını istemem şahsen


  • birmilyonunvarmi  (10.11.22 17:18:43) 
yok paranin ustune yatma niyetim yok zaten de, hata bankalar arasi bisey mi binance ile mi alakali onu bilmek istiyorum. destege mail attim bakalim nolacak


  • avatar is back  (10.11.22 17:20:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.