[]

Kurtlar Vadisi - Gerçek şu ki sen sahnesinin devamı ?

www.youtube.com

Malum sahnede karahanlı polat'a gerçek şu ki sen diyecekken polat 3 kere hapşırıyor ve karahanlı polat'ı öldürmekten vazgeçiyor. sizce polat hapşırmasaydı karahanlı ne diyecekti ?

56.bölümde sen testere necmiyi öldürdün diyor da onu polat hapşırdığı için söylüyor. Ben alternatif bir senaryoda ne diyeceğini merak ettim, yani 55.bölüm final olacak olsaydı ve polat hapşırmasaydı karahanlı ne diyecekti ?

-Gerçek şu ki sen ... ?

 
bu soruya benzer başka sorular da sorulmuşt ama bulamadım onları.

üç kere hapşurmasaydı kalemini kırıyordu işte, infaz edilecekti.

ancak kalem kurşun kalem değil pilot kalem gibi bir şey bu da değişik bi plot twist bence.
  • Hallegadola  (10.11.22 15:00:25) 
Her şey olabilir oradaki replikte;

-Gerçek şu ki sen bize yalan söylüyorsun

-Gerçek şu ki sen bizim çok kıymetli bir adamımızı öldürdün

-Gerçek şu ki sen bir ajansın

-Gerçek şu ki sen geçmişi belirsiz ve şüpheli bir adamsın

Zaten Karahanlı'nın kıllanma sebebi geçmişi, yaşadığına tanık olan kimse yok. Hikayesi tam da bir istihbaratcının mafyaya sızması için uygun bir hikaye.

Ama 3 kere hapşırınca Aslan'ın ölmeden önce söyledikleri akıllarına geliyor, o an bu benim oğlum olabilir diye düşünüyor. Kılıç da.
  • John Bloor  (10.11.22 15:28:15) 
@hallegadola

Sorduğum bu değildi ama yine de teşekkürler. Kalemini kiracagini bende biliyorum sadece sözün devamında ne olabileceğini merak ettim.
  • sassot  (10.11.22 17:02:16) 
harahanlı kafasını karıştıran şeyleri hayatımdam çıkartırım demişyi
çıkartamadığı oğlu hayatına mal oldu

  • bir soru sorcam  (10.11.22 17:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.