1- kuf olabilir, ona dikkat etmek lazim. Bi de az gunes gorur ev az isinir sanki. Alttan da soguk vurur.
2- catinin sicagi yazin vurur, gunes de aliyor. Ama kisin gunes almasi avantaj. 1’e gore daha iyi en ust katta olmak.
Ben 2 derdim eger aradaki fark sizin icin ok ise.
  • mor oje  (10.11.22 14:45:55) 
Hocam yanlış anlaşılmasın ama ikisini bedavaya verseler oturmam. Eski püskü korkunç evler.

Kötünün iyisi 2 numara diyorum.
  • ruhen hastayim ben  (10.11.22 14:50:13) 
Yorumlar için teşekkürler, ben de 2'ye yatkinim. Onun parası zaten daha fazla. Listeye yeni evler yükleyeceğim.


  • fakat  (10.11.22 14:54:07) 
1’e bulaşma bence. 2’de de klima taktırmazsan yazın sıcaktan duramazsın.


  • vedatchilipeppers  (10.11.22 14:58:16) 
8k vericeksin oraya yani.. bence ikisi de tutulmaz. normalde boyle secimlerde kotunun iyisi diye bi cevap verirdim mutlaka ama veremiyorum su an.
yazik 8k verip su evde yasamaya sirf besiktas diye. isyerin sisli, besiktas tarafinda demek ki. ben olsam uzak bi yerde 6k veririm yolu cekerim ama en azindan temiz pak yasarim. insan onuruna yakisir evler sislide, besiktasta en az 15k.

  • Kittie  (10.11.22 15:13:40) 
şu evlere nasıl şu paralar istenebiliyor ya aklım almıyor kafam patlayacak gibi oluyorrrrrrr


  • bi winston box lutfen  (10.11.22 16:32:55) 
ikisi de tutulmaz


  • birmilyonunvarmi  (10.11.22 17:19:27) 
iki ev de çok kötü ve sırf beşiktaş’ta diye bu eziyeti çekmem diye düşünüyorum. 8 bine çevre ilçelerden daha düzgün ev bakarım.


  • roket adam  (10.11.22 17:24:57) 
1 numara olan uçmuş.

2 numaraya terastan su giriyor olmalı. Çözüm bulamadıklarına göre ters eğim falan var. Yani yağmurlu havalar kabusunuz olacaktır.

Çatı arası sonradan ve derme çatma daireye dönüştürülmüş gibi duruyor. Eğer doğru gördüysem izelasyon sıkıntıları olmalı. Bu da kışların çetin geçeceğini gösterir.

Bir fotoğrafta galvaniz eternit gördüm. Yazın pişirir onlar. Zaten öyle bir daireye klima takmaları da öyle bir sorun olduğunu gösteriyor.
  • Mirket  (10.11.22 18:17:03) 
Tamam başka ev bakacağım. Ben ufak tadilat ile temizlik yaparım düzelir biraz diyordum 2 için:)


  • fakat  (10.11.22 18:49:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.