[]

bizim doktorlarımız neden konuşmuyor?

yani konuşmuyor dediğim sorun nedir anlatmıyor ya da çözüm vs?

özeli, devleti hepsi aynı yaa

beşiktaşta görece pahalı olan bir dişçiye gidiyorum dişimin teki kırık ne yapabiliriz diyorum cevap yok. 3 4 kere sordum sıkıldı herhalde oraya dolgu yapsak tutmaz falan diyor.

ee kardeşim söylesene zorla mı söyleticez 500 kere sorucaz mı?

ne biliyim şu yapılabilir de şurada bir doktor var ona göster de şurada şu teknoloji var ya da bunun çözümü yok de ama de yani.

acıbademde doktora gidiyorum kafasına göre bir ilaç yazıyor eee ne yani abi napıyoruz şu an biz anlatsana ne yapmayı amaçlıyoruz yani

ben düşünüyorum mesela hiçbir sanayide bir usta al şu yağı kullan tamam demiyor sorun neyse anlatıyor çözümü de ya yapıyor ya da yönlendiriyor.

siz ne düşünüyorsunuz?

 
Size öyleleri denk gelmiş. Bana konuşanı da denk geldi. Mesleği sevmekle alakalı biraz.


  • dissendium  (09.11.22 22:51:01) 
45 dakika ben sormasam bile uzun uzun anlatan doktor hatırlıyorum. öyle denk gelmiş diyeyim.


  • jepa  (09.11.22 23:32:31) 
bizim doktorlarimizlik bir durum degil, evrensel bir sey. birkac farkli ornek olabilir ama geneli budur.


  • hot potato  (09.11.22 23:34:10) 
gününde değildir

hangi işte full performans çalışılabilirsin ki mesai boyunca

abartıyorum ama
sabah ayıldıktan veya öğlen yemeyi sindirildikten sonraki ilk randevuyu deneyebilirsin
  • bir soru sorcam  (09.11.22 23:55:38) 
Ben dahiliye doktoruna gitmiştim, karnıma sancılar giriyordu ölecek gibiydim. Hayatımda bu kadar ilgili bir doktor görmedim. Adam uzman doktordu. 2 ilaç yazdı tık diye sorunum bitti.

Tahlil bekliyordum bahçede, onlar da öğle molasına çıkmışlardı oturuyordu bahçede. Beni gördü sonuç ne oldu çıkmadı mı dedi, yok dedim. Ben birazdan odama gidip hızlandırırım dedi.

1 hafta sonra tekrar gitmem gerekiyordu, yeni tahlil istiyordu ilaçları kullandıktan sonraki durumu görmek için. Ben de o zamanlar bir iş görüşmesine gitmiştim benden evrak toplamamı istediler, sağlık raporları falan. Doktor sağolsun hepsini kendisi yazdırdı para ödemedim. Çok kral adamdı valla, İzmir'de dahiliye ile ilgili sorunu olan özelden yazsın doktorun adını vereyim.
  • sassot  (10.11.22 00:35:27) 
Genellemek yanlış. Bazısı açıklama yapmak istemiyor. Bence iki nedeni var. Ya o gün keyifleri yok, ya da karşısına gelen herkesi cahil zannetikleri için anlamaz bu deyip gönderiyorlar.

Sorunun ne olduğunu, ne yapılmasını gerektiğini uzun uzun açıklayan; sorularıma özenle cevap veren çok hekimle karşılaştım.

Bunların yanında ukala ukala konuşan, soru sorunca sallamayıp al işte bunları kullan diyip gönderenle de karşılaştım. Mal herhalde deyip sesimi çıkarmadan odadan ayrılır bir daha da gitmem o hekime.

Geçen mesela göz hastanelerinden birinde bir hekime göründüm. Adama diyorum, bundan önce başka bir hastanedeki doktor tarafından verilen gözlüğü kullanamadım. sağ taraf yanlış yazılmış, cam aldım çöpe gitti. muayene esnasında iyi görebiliyordum ama gözlüğü takınca kötü oldu dedim. Acaba ben mi hata yaptım, aynı sorunu tekrar yaşamayayım diye iyice irdelemek için şöyle midir böyle midir diye sorarken, "adam sen bunu niye soruyorsun ki? baktık, görüyorsun işte al kullan bunu" diyip postaladı. odada yalnızdık diye sesimi çıkarmadım, baya sinirlenmiştim.
  • synesthesia  (10.11.22 04:37:13) 
sana denk gelmiş +1
gittiğim bütün doktorlar teşhis ve tedavi hakkında oldukça detaylı bilgiler verdi.

hatta böbrek taşı ağrısı sebebiyle aciline gittiğim bir devlet hastanesinde kayıt yapan embesil memur beni boş yere bekletirken (tabi ben zıp zıp zıplıyorum o esanda) oradan şans eseri geçen bir doktor memuru azarlayıp, beni içeri alıp hemen müdahele (iğne) yapmıştı. o andan sonraki sürecin de nasıl devam edeceği konusunda etraflıca bilgi vermişti kısa süre içerisinde. özellikle devlet hastanesi örneği verdim. gittiğim bütün özel hastanelerde zaten oldukça ilgiliydi doktorlar sağolsunlar.
  • teritori  (10.11.22 10:17:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.