[]

Konut kredisi onaylandıktan sonra ne zamana kadar kullanılabilir?

Öncelikle bu kredi banka konularını falan hiç bilmiyorum her adımı beni çok geriyor :( ve internette de arayıp asla istediğim sonuca ulaşamadım.

Şöyle ki bi konut kredisi başvurum oldu ilk onaydan geçti ve ekspertiz geldi. Su an ekspertizin sonucunu bekliyoruz. Ama bu arada alacağımız ev ile ilgili bir kaç durum çıktı bu yüzden kredim şu an onaylansa da hemen kullanamayacağım.

Sorum aslında tam olarak şu; konut kredim onaylandığı durumda ben bu krediyi mesela 2 ay sonra kullanabilir miyim? Mutlaka belli bi süresi vardır diye düşünüyorum ama ne kadardır? Bu durumda bulunan veya kredi onaylandıktan birkaç ay sonra kullanan var mıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

 
ben bir hafta sonra kullanmıştım. Aynı şeyleri bankacıya ben de sormuştum. Şu anda mesajlarıma baktım bulamadım. Bence bankacıdan öğrenmek tek çözüm. Bu konularda dünyanın en gergin insanıyımdır. Hiç gerilmeyin. TL borçlandığınız için çok değil iki ay sonra bile şükredeceksiniz.


  • sparkle kiddle  (09.11.22 21:35:18) 
bu krediyi veren banka ve bankacıyla alakalı tamamen. ama buna güvenip bir iş yapmayın derim sakın, 2 ay kredin sabit deseler bile sonra "kusura bakmayın genel müdürlük onaylamadı" falan deyip geçebilirler. öyle aylarca bekleme imkanı olacağını hiç sanmıyorum.


  • roket adam  (09.11.22 23:08:15) 
Ayrıca satıcı satmaktan da vazgeçebilir, o zaman yeni bir yer bulabilirseniz o da, tüm süreç baştan başlar, tekrar kredi çıkar mı o da meçhul, ben hiç bekletmeden derhal kullanma taraftarıyım.


  • cedilla  (10.11.22 02:11:46) 
Bankadan bankaya değişiyor mu bilmiyorum ama ben evimi kredi kullanarak alırken satıcıyla birlikte bankaya gitmiştik ve parayı direkt olarak satıcının hesabına yatırmışlardı. Bu dediklerim Ziraat Bankasında oldu, 2020.


  • pispinti  (10.11.22 08:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.