[]

kyk borcum bir kuruş eksilmemiş?

benim kyk borcum vergi dairesindeydi. bugün faizler silinmiş. buna vergi dairesindeki borçlar da dahil diye okumuştum. benim borcum aynen duruyor ki yıllardır ödemediğim için kallavi faizi de vardı.

normalde yapılandırdığım halde ödemediğim için sistem üzerinden taksit ödemesi yapamıyordum, vergi dairesine giderek elden ödemem gerektiği söylenmişti. şimdi ise taksit taksit ödeyebiliyorum internetten... yani "güncelleme" gelmiş bir şekilde ama borç bir kuruş azalmamış.

ben bu işi hiç anlamadım. iki ay önce ödemek için gittiğimde oradaki memurlar resmen almamak için uğraşmış, "faizlerini silecekler zaten meclisin toplanmasını bekle" diye göndermişlerdi.

yine hiçbir şey değişmemiş. bi süre daha bekleyeyim mi, bi şey değişir mi? yoksa ne bileyim benim şu ana kadar ödediklerim zaten faiziydi de o yüzden bana hiç vurmadı mı bu piyango? tamamını kapatıp kurtulayım mı?

 
daha bugün yayınlandı karar. yıllardır ödemiyormuşsunuz zaten şimdi ne bu acele, biraz daha bekleyin.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (09.11.22 13:23:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.