[]

İş için yurtdışına ilk çıkış

Merhabalar,

İlk defa toplu bi eğitim için yurtdışına çıkacağım. İngilizce olacak ama aşırı stress yapıyorum. Aslında defalarca yurtdısında bulundum ama iş için değildi. Seviyem b1-b2 b2’e daha yakın. Eğitimi 20-30 kişi alacağız. Tavsiyeniz var mı? Çok tediginim.

Ayrıca speaking cluplara katılıyorum her hafta aktif olarak özel ders alıyorum ama yine de bi korkuyorum.

Teşekkürler

 
konfor alanınızdan hiç çıkmadığınız için bu gerginlik. fazla takılmadan, çok ince detay düşünmeden hareket edin. biraz rahatladığınızda görürsünüz zaten problem olmayacağını.


  • kablelvuku  (09.11.22 08:47:02) 
tek gitsen neyse de grupla gidiyorsan endise edecek bir sey yok. muhtemelen grubun cogunlugu dogru duzgun ingilizce bilmiyor olacak, goze falan batmazsin yani. bir de neyden korkuyorsun ki tam olarak, neticede isten falan cikarmayacaklar sonunda.


  • hot potato  (09.11.22 08:57:00) 
Sadece ilk olmasının gerginliği. Gidince rahat geçecek, sonra kendine kizacaksin lan ben neden büyüttüm bu kadar diye.
Hiç korkma, orada da bu ayıp olur mu diye düşünme.rahatca sorunu sor, istediğini söyle.
Hayırlı uğurlu olsun
  • kisa  (09.11.22 09:21:57) 
yurtdışına ingilizce a1 seviyesi ile ile eğitime gitmiş, ardından koskoca bir sistemi kurmuş birisi olarak söylüyorum hiç endişe etme. kendine güven.

- hangi ülke bilmiyorum ama herkes bülbül gibi ingilizce şakımıyor.
- kafanda cümle yapısı kurmaya çalışıp çok fazla düşünme eee - uu dan öteye geçemezsin. ne kadar saçma gelirse gelsin konuş.
- anlamadığında anlamadım yeniden anlat de. veya başka yoldan anlatmasını iste. ayıp bir şey değil. şuan ingilizce seviyem pratikten dolayı iyi ama uk ile konuşurken bir bok anlamadım konuştuklarından diyorum rahatça.
- anlaşılmadığını hissettiğinde başka yoldan dene.

gözünde onları hiç büyütme.
  • delidir yakalayin  (09.11.22 09:49:24) 
Not al her şeyi.


  • dissendium  (09.11.22 09:59:47) 
Bol bol konusun, cekinmeyin, pratik yapin, markette, kafede her yerde konusmaya calisin. Tikandiginiz noktalari not alin, en onemlisi kendinize guvenin.


  • mor oje  (09.11.22 11:08:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.