[]

Bağdat caddesi civarında alkol çevirmesi

Cadde üstünde mi oluyor aç sadece yoksa ara sokaklarda da geceleri çevirme yapıyor mu polis? Minibüs caddesi ve sahil de aynı şekilde soruya dahil




 
ara sokak hiç denk gelmedim. olursa bağdat cad. bostancı girişte ışıklardan sonra ve suadiye civarı olur. diğer çevirmeler de genelde kadıköy merkezden çıkarken rıhtıma bağlanan benzincinin karşısındaki çıkış ve devamındaki yoğurtçu parkının paralelindeki caddede olur. bazen salı pazarının içinden geçip e5'e bağlanan yolda da oluyor. bir de göztepe sapağının çıkışında bostancı yönüne doğru çok nadiren oluyor. sahil yolunda çevirme olur. minibüs caddesinde kadıköy bostancı arası çevirmeye hiç denk gelmedim.


  • orpheus  (08.11.22 23:33:53 ~ 23:36:12) 
Hem ust hem alt caddede bol bol polis olur. Ara sokakta ben de denk gelmedim ama bazen saglari sollari belli olmuyor.


  • balpolen  (09.11.22 01:36:23) 
barlar sokağının sonundaki ışıklardan sonra sola caddeye değil hemen karşı sokakta da oluyor çevirme. North Shield'ın sokağı.


  • t joe  (09.11.22 08:15:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.