(3)
emekli biri kredi çekince maaşına bloke mi konuluyor?
annem, kardeşim için 100.000 tl ihtiyaç kredisi çekecekmiş. ( banka verir mi bilmiyorum.. akbank'taki emekli maaşı 3.500 tl ) 48 ay ödemeli..maaş promosyonu 48 ay alamayacak sanırım. kredi onaylanırsa maaşı blokeli mi oluyor? bilgisi olan var mı?
annem, kardeşim için 100.000 tl ihtiyaç kredisi çekecekmiş. ( banka verir mi bilmiyorum.. akbank'taki emekli maaşı 3.500 tl ) 48 ay ödemeli..maaş promosyonu 48 ay alamayacak sanırım.
kredi onaylanırsa maaşı blokeli mi oluyor? bilgisi olan var mı?
0
maaşının 10 katını çekebiliyor diye biliyorum. maaşına bloke koymuyor ama mesela promosyon için değiştirmek isterse değiştiremiyor kredi kapanmadan diye biliyorum.
0
kendicoplugundeotenhoroz
(
08.11.22)
Eğer ipotek ettirebileceği ev, arsa yoksa 100 bin kredi vermezler. Diyelim ki verdiler şuanki faiz oranlarıyla (48 ay vadeli) aylık ödemesi 5-6 bin civarı olur.
onun dışında maaşına bloke koymuyorlar ama otomatik ödeme gibi günü gelince hesabından ödemeyi alıyorlar. eğer yeteri kadar bakiye yoksa ödeme yapılamıyor ve günlük gecikme faizi uygulanmaya başlıyor.
0
Maas tasima blokesi oluyor kredi bitene kadar.
0
sekerler diyarinda bir ruya
(
09.11.22)