[]

Dalgınlıkla yapılan saçmalık

Yaşadığım binanın dış kapı girişinde oturulabilecek bir yükselti var. Hemen üstünde de şifre paneli var. Marketten dönerken binanın üst katlarında oturan meymenetsiz, selam vermemek içn yüzünü çeviren adamın orada oturduğunu gördüm. Pardon deyip bir elimle şifre paneline uzandım ama öteki elimle de bilinçsiz bir şekilde adamın kafasını tutup aşağı doğru bastırdım. Sanki şifreyi girerken adamın başına bir zarar gelebilirmiş gibi. Normalde bunu üst dolap kapağı açarken yakınımdakinin kafasına çarpmasın diye ya da uzaktaysa bile biraz da şaka olsun diye yaparım tanıdığım insanlara. Herhalde ben farkına varmadan bi kas hafızası oluştu.

Adam haliyle şok oldu. İşin tuhafı asansöre binene kadar yaptığım şeyin saçmalığının farkına varamadım.

Kendi utancına bir başkasını fiziken bu kadar dahil edince bi tuhaf oluyor insan. Saatler geçti hala aklımdan çıkmıyor nasıl böyle bir şey yapabildiğim.

Var mı sizin de rezil anlarınız? Çok iyi gelir şu an.

 
Desteğin için sağol ama kafayı sağa da yatırsam, sola da yatırıp baksam şirin gelmiyor bana. Tanımadığın birinin kafasını sebepsizce tutup bastırmak yerine göre kavga, yerine göre cinayet sebebi bile olabilir.

Çok bulandırmayayım diye yazmadım ama bu adam eşcinsel. Şifreyi tuşlarken bi ayağım kapı yükseltisinde, öteki ayağımı da daha geride tutayım dengeyi sağlayayım falan derken çok hakim bir pozisyondaydım. sevgilisi görse iş atıyorum zannedip saçımı başımı yolacak belki.

biraz tiye alıyorum olayı başka türlü aşamam yoksa.
  • IncredibleMau  (08.11.22 19:08:48) 
Gidip durumu açıkla, özür dile. Bu leke ancak böyle temizlenir.


  • dissendium  (08.11.22 19:27:31) 
yaw adamın gay olması ile ne alakası var allah aşkına, gay olunca başka bişiy mi oluyor ki? niye seni vursun gelip adam, evet yerine göre cinayet sebebi bile olabilir dediğin doğru ama dediğin gibi "yerine göre".

birde kimse geri zekalı değil bilinçli şekilde art niyetinin olmadığını anlayabiliyoruz, hani hal tavırdan falan.

sen böyle kafaya takıp durursan, tavırların değişir adamda bunun altında art niyet arar. sen rahat olursan adamda art niyet aramaz.

sonuçta senin yaptığın refleks ve refleks ile art niyeti ayırabiliyoruz çok şükür.
hiç mi el işareti, kaş göz, bakış vs. ile bişiyler anlatmadın insanlara şimdiye kadar.
  • selam  (08.11.22 19:35:12 ~ 19:36:17) 
@selam, elinde yakam olsa silke silke anlatırdın herhalde. dayak yemiş kadar oldum sağol :/

Gidip konuşamam ingilizce bilmiyor çünkü. Konuşmaya bahane arıyorum zanneder herhalde o zaman.

Gay olmasının konuyla alakası yok tabi. Şaka olsun diye belirttim. Ama gay adam o kesin. Taşındığımda kirli sakalı vardı şimdi uzatmış. bana özeniyor herhalde.

Elime hakim olup kimsenin kafasını tutmamaya çalışayım artık napayım.
  • IncredibleMau  (08.11.22 20:43:12) 
Freud ile size cevap vermek isterim: Yapılmış dalgınlıkların, hataların ardında bilinçaltındaki bazı düşüncelerin/korkuların/isteklerin yattığını düşünür Freud. Dalgınlıkla dediğiniz şeyler aslında beynin size hizmet ederek yaptırdığı şeylerdir. Uzun uzun anlatamam, ama Freud olsa şöyle sorardı: "O adamı meymenetsiz bulduğuna emin misin?" "O adam gerçekten de sana selam vermemek için mi başını çeviriyor? Ya da sen böyle olduğunu düşünüp üzülüyor musun aslında?" "Yaptığın hareket sonrası onunla neden konuşmadın, en azından özür ifade eden birkaç hareket yapmadın?" "Bu temas sonrası ne olacağını tahmin ediyorsun?"

Freud olsa size sadece bu soruları sorardı, ama içinden pis pis gülüp "Adamla konuşmaya yer aramışın len işte, illa giysin demiyorum, ama arkadaş olmak, onun hayatını öğrenmek istiyorsun ama bunun farkında değilsin. Git insan gibi tanış işte" derdi.

Ama ben bi şey demiyorum. Teknik bir cevap verdim.

Benim böyle rezil olma anılarım var mı? Var. Hepsinde Freud haklı çıktı. Gizliden gizliye o hareketi yapmak istediğimi fark ettim sonunda. Rezil olmak da bir iletişim biçimidir.
  • lovemyself  (08.11.22 20:59:07) 
freud'a kaldıysa içindeki gizli eşcinsel uyanmış demektir abi. hayırlı olsun.

ben böyle şeyleri çok yapıyorum ya fazla garip gelmedi bana. sürekli dalgın gezdiğim için laf olsun hareket olsun saçma sapan çok şey yapmışlığım var.

gerçekten utandığımı hatırladığım en son olayda, bir avm otoparkında etrafta kimse yok sanıp kız arkadaşıma okkalı bir şaplak atmıştım. arkadan güvenlik görevlisi bir hanım sırıtarak hızlıca önümüze geçip yürümeye devam etti. sizinki de utanç duyulacak bir hareketten çok tatlı bir mahcubiyet gibi.
  • coldegezenkutupayisi  (08.11.22 21:21:30) 
işi freud'a düşüp gizli eşcinsel olduğunu öğrenmeyen bi ben kalmıştım, şükürler olsun.

@coldegezenkutupayisi seninkisi dikkatsizlik. şaplak her yerde atılır ama insan ne zaman şaplak atacağını bilmeli.

@lovemyself illa teknik bir çıkarım yapılacaksa eğer evet merak ettiğim birkaç şey var bu çiftle ilgili. küçük bir köpekleri var mesela sürekli dışarıda onu gezdiriyorlar. ya köpeğin idrar yollarında bir sorun var ya da cidden işleri güçleri yok. bi de benden çok sigara içiyorlar. birbirlerinden rahatsız olmuyorlar mı mesela? ben çok itilip kakıldım bu konuda.
  • IncredibleMau  (08.11.22 21:39:06 ~ 21:43:23) 
belirtmek isterim ki, gizli eşcinsel olduğunuzu söylemedim. o kişiye olan bir merak, onunla bir diyaloğa girmek istemenize sebep olmuş. onun yerinde başka biri olsa, hiç tanımadığınız biri, beyniniz böyle bir oyun oynamazdı. ilginizi çekmiş o kişi, bu illa bir cinsel çekim anlamına gelmez. gününüz renklensin istemiş de olabilir beyniniz. ama bu olay tamamen alakasız, tamamen anlamsız değil. bazen ilgi beklediğiniz yerde ayağınız dolanır ve pat düşersiniz. size gülerler, ya da bakarlar, ya da yardım ederler. sonuçta ilkel bir yöntemle beyniniz sizden bağımsız olarak o eylemi yapar ve ilgi görmenizi kendince sağlar. bu da onun gibi.

ben bu olaylar karşısında insanın beyninin bağımsızlığını görüp, hayret ediyorum. mükemmel bir sistemimiz var.
  • lovemyself  (09.11.22 01:40:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.