[]

Mardin için araç kiralamalı mıyım?

Merhabalar, 2-3 günlüğüne Mardine gideceğiz. İnternetten baktık ama emin olamadık. Midyat taraflarına da gitmek istiyoruz. Bunun için araba kiralamak mantıklı mı yoksa toplu taşıma iyi işliyor mu? 3 kişi olacağız ve tek şoför benim. 2-3 aylık şoför olduğum için de emin olamıyorum. Yollar kötü müdür, gerçekten gerek var mıdır vs

Teşekkürler


 
Bence gerek yok, toplu taşıma işinizi görür.


  • sckxyss  (08.11.22 18:37:31) 
Kiraladığınız yere dikkat edin. Çok üç kağıt yapabilirler. Ben güvenmem açıkcası.


  • andy kaufman  (08.11.22 19:10:17) 
Mardin'de araç kiralamadım. Dolmuşlar falan var. Şehrin içinde zaten yürüyebilirsiniz birçok yere. 2-3 aylık şoförseniz boşverin.


  • lovemyself  (08.11.22 21:00:38) 
en azından çevre ilçeler için lazım bence. mardin havaalanında noktaları bulunan, bilinen araç kiralama şirketlerini tercih edebilirsiniz. gitmeden önce ayırtın.


  • zgrydn  (08.11.22 21:09:55) 
Toplu taşıma ile ilçelere gitmek sıkıntı bence. Şehir içi dolmuşlarının saatleri oluyor onları takip etmek, bilmek lazım. İlçe dolmuşlarının da keza saatleri var ve Deyrul Zaferan gibi yol üstü olmayan manastırlara gitmek zor. Bzi otostopla gitmiştik ve uzak yerlerine gidişte zorlanmıştık açıkçası. Eski Mardin'e araç gerekmez çünkü zaten her yer dip dibe. Ama 2-3 aylık şoförseniz araç kiralama konusunda emin olamadım.


  • Amaranta ursula  (08.11.22 21:14:42) 
Araç kiralamak için 2 yıllık ehliyet gerekiyor. Olsa bile 2 -3 aylık şoför ilk bindiği araba ile ilk defa gittiği bir şehirde çok zorlanır.

Ps; Mardin havaalanından arac kiralama deyince aklıma Asmalı Konak geldi.
  • cekcekli  (09.11.22 05:45:07) 
Havaalanından kirala mutlaka.


  • mertk  (09.11.22 14:29:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.