[]

schengen vizesi almanya başvuru

1. soru-
9 günlük tatil planladık ve Almanya'dan başvuru yapacağız. Ancak Fransa ve Hollanda'ya da gitmek istiyoruz.
Otel rezervasyonunu 3 ülke olarak yapıp başvurmak mı mantıklı yoksa sadece Almanya şehirlerini gezeceğiz gibi yapmak mı mantıklı.

2. soru-
Bu tatilin dışında yine Almanya için 2 ay sonrasına ucuz bilet bulduk ve aldık. Başvuru dilekçesine bu bilet tarihini de yazmak doğru olur mu? Daha uzun süre verirler mi ya da verme ihtimalleri artar mı?

İlk vizem olacak. Çok fazla red var. Baya umutsuzluğa kapıldım.

Teşekkürler şimdiden.

 
1- eğer dönüşünüz de almanya ise komple almanya gösterin ama dönüşünüz fransa veya hollanda ise mecbur o ülkeden rez göstermeniz gerekli ama bunu kısa tutun bence. örneğin 7 gün almanya + 2 gün fransa.

2- bilgim yok ama ayrı bir dilekçeyle bu durumu belirtip uçak biletlerini gösterebilirsiniz sanırım.
  • axl  (08.11.22 14:02:35) 
2) İki ay sonrasına bilet almanız pek iyi bir fikir olmamış bence. İlk vizeniz olduğunu düşünürsek bence size maksimum 1 aylık vize verecekler (daha az bile olabilir) Aldığınız bileti imkanınız varsa açık bilete dönüştürmenizi tavsiye ederim.


  • pispinti  (08.11.22 15:19:07) 
bilet tarihini farklı göstermeye gerek yok, aldığınızı koyun ve dilekçe yazın. Genelde olumlu yaklaşıp uzun veriyorlar. İlk gidişte de orada uzun kalacak gibi göstermek iyidir. tek ülkede 9 gün gibi yapıştırıp geçin


  • lcha  (08.11.22 16:57:39 ~ 16:58:29) 
hepsini almanya icin gösterin, 2. icin de ek dilekce yazin. maddi durum yeterli görülürse verirler hatta düsününceve zorlayinca daha bile pozitif görülebilir (geri dönecek ve hatta bi daha gitmek istiyor gibi)

ilk vize icin baska ülkeleri karistirmayin.
  • c1b2k3  (09.11.22 11:09:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.