[]

amazon mng iade

merhaba
amazondan bir ayakkabı aldım geçen gün, geldiğinde ayakkabının derisinde çizikler olduğunu gördüm, iade etmeye karar verdim. mng kargodan iade edecekmişim, amazon uygulaması bir kod verdi bana.

ayakkabıyı kutusuna geri koyup bi de amazonun bu kesekağıdına benzeyen kağıdına sarıp bantladım vs. mngye gittim, kodumu tc numaramı falan söyleyip ayakkabıyı verdim.

eve gelince; internette iade sürecini bir aratayım dedim, daha önce mng kargo ile amazon iadesinde sorun yaşayan biri donanımhaberde anlatmış mesela, muhtemelen kargolama esnasında adamın kutusunun içindeki ürünü cukkalamışlar, amazona boş kutu gitmiş, amazon da iade vermemiş kardeşim ürün diye boş kutu yollamışsın diye.

bana dün mngden bir kağıt, bir çıktı, kod vs vermediler. masadaki kadın sistemden ben kodumu verince adımı soyadımı söyledi busunuz dimi diye, evet dedim. benim kutunun üzerine iade kodunu falan tükenmez kalemle yazdı, ben bunu birazdan gönderirim dedi. dedim ki sardığım kağıt açılıyo gibi, bantlayalım mı, yok ben kargo poşetine koyacağım zaten birazdan dedi. ben de çıktım gittim.

mng hesabım var, bana daha önce gönderilmiş eski kargolar falan listeleniyor orada, login olup baktım, orada kargolarda dün yolladığım kargo görünmüyor (görünmesi gerekiyor mu bilmiyorum ama başka bir alışveriş sitesi için yurtiçi kargoda görünüyordu iade kargosu da)

ben pimpirikli bir adamım, kargo için nereleri takip etmeliyim, amazona ne zaman iletilir kargo, iletilmezse ne kadar süre sonra mngyi ya da amazonu arayıp ee benim ürün iadem vardı o nooldu demeliyim, süreç hakkında bilgisi olan yazabilir mi, teşekkürler

 
Daha önceden bir sürü kere amazon iadesi yaptım. kağıt falan vermiyorlar, takip edebileceğin bir alan da vermiyorlar. pimpirikli olmaya gerek yok 4-5 gün bekle iaden geliyor. hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.


  • roket adam  (08.11.22 10:57:19) 
birkaç gün önce mng ile ayakkabı iadesi yaptım amazon'a. orjinal amazon kutusunda verdim, hatta kutu bantlı değildi onlar bantladılar kargo şubesinde. bana da kutunun üzerine yapıştırdıkları barkodun fotoğrafını çektirdiler, ordan takibini yapabilirsiniz dediler. zaten 3-4 gün içinde de kartıma iade gerçekleşti.


  • emfuzi  (08.11.22 11:11:36) 
çok kez amazon iadesi yaptım. birkaç günde iade geliyor. hiç sorun yaşamadım. takip için bir şey vermiyorlar.


  • inheritance  (08.11.22 11:13:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.