[]

edirne gezisi (cumartesi pazar)

kendi aracimizla edirne'ye gitsek ufak capli bir sehir gezisi yapsak diyoruz bu hafta sonu icin. 2 yetiskin 1 de 2 yasinda bebek olacagiz. tum konaklama, yeme icme gezme tavsiyelerinize acigiz.




 
merhaba ben edirneliyim,

konaklama için bütçe düşükse balkan otel kıyık (otoparkı mevcut olan ortalama bir otel)

eğer bütçeniz daha iyi ise margi otel (önünde otopark var. lüks bir otel)

gezmek için selimiye cami, altında arasta çarşısı, oradan aşağı inince ali paşa çarşısı, saraçlar caddesi, saraçlar caddesinden sonra tarihi sinagog

oradan sonra araç ile karaağaç (nehir kenarı lalezar yada nehir kenarı bir yerde yemek veya kahvaltı)

emirgan çay bahçesi yada ünsalın yerinde nehir kenarına karşı çay yada bira

karağaç tren istasyonu ve lozan anıtı gezisi (karağaçda sisler bulvarı yada ceviz kafe)

çarşıda ciğer yada köfte yerseniz. (akgünler veya niyazi olabilir.)


gece hayatı derseniz öğrenci işi gece hayatı genelde escape bar canlı müzik oradan çıkınca fly veya pena gece klubü

lalezarda gömlek kebabı yapıyorlardı devam ediyorlarsa yenebilir.

sorularınız için ulaşabilirsiniz
  • alp9900  (08.11.22 10:25:27) 
Edirneli arkadaşa ek olarak merkezden belediye gezi otobüsü kaldırıyordu. Tüm Edirne’yi rehber eşliğinde geziyorsunuz. Devam ediyor mu bilmiyorum.


  • iddaaci  (08.11.22 10:36:04) 
*selimiye camii’nde tadilat var nerdeyse her yeri kapalı


  • melodi  (08.11.22 15:00:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.