[]

Camlar içe doğru nemleniyor (sabaha doğru)

Camları yeni değiştirdik eskileri yapmıyordu. Cam da sorun var diye düşünüyorum satıcı kabul etmiyor. Isıcam çift cam olmaması gerek değil mi? Benzeri sorunla karşılaşan oldu mu?




 
www.evimdergisi.com.tr
şunu bir denesenize

  • kobuzchu kiz  (08.11.22 08:55:38) 
İçte buğu olabilir, nem alıcı buğuyu temizler. Kalıcıysa problem. Geçici olup olmadığına bakın. Hata olabilir. Böyle şikâyetler var.


  • dissendium  (08.11.22 08:58:58) 
soldaki cam nemlenmiyor sağdaki cam nemleniyor.


  • fistikthecat  (08.11.22 09:26:04) 
Sol ve sağ ifadeleri belirsiz. Fotoğraf çekip gösterirseniz daha sağlıklı olur.


  • dissendium  (08.11.22 10:04:30) 
İçe doğru nemleniyor derken neyi kast ettiniz?

Evin iç tarafındaki nem mi? Yoksa iki cam arasında, elinizi ulaşamadığı, silemediğiniz bir nem mi?

Bu ikinci anlattığım ise, yani iki cam arasında nem var ise, elinizin ulaşamadığı silemediğiniz bir nem yani, o zaman cam imalatı hatalıdır.

Çerçeve içindeki nem alıcı unutulmuş ya da eksik konulmuştur, genelde 10 yıl garantilidir ve camın üreticisi (pencereyi üreten küçük esnaf değil, camı üreten büyük fabrika) camı ücretsiz değiştirir.

Öncelikle bahsettiğiniz hatayı doğru anlayalım, ona göre yönlendirelim.
  • John Bloor  (08.11.22 11:21:49) 
Nemlenmeyen pencereye güneş vuruyor, diğeri gölgede kalıyor olmalı.


  • Mirket  (08.11.22 11:35:27) 
konum itibari ile (nemli bir bölge) ev içi sıcaklık (kaloriferlerin yanması) ve çamaşır asılması ya da havalandırma yoksunluğu (mimari dizayn) sebebiyle olur. en büyük faktör çamaşırdır. uzun vadede mobilya arkalarında,duvarlarda küflenme, çürüme veya koku yapar. yukarıdaki konuları ekarte edin. sabaha karşı hava da dışarıdan soğuduğu için genelde yatakodası gibi uyunan ( nefes alıp verilen) odalarda bu durum sık olur.


  • bugisme  (08.11.22 22:02:37 ~ 22:05:07) 
Yeni camlar/pencereler hava kaçırmıyor demek ki. Yani işlevini yerine getiriyor. Akşam içeri havasındaki nem sabaha karşı hava soğuduğundan yoğuşmaya uğruyor; odanın en soğuk noktası da pencerenin alt kısımları olduğundan orada yoğuşuyor.


  • sagini solunu bilmez cahil  (08.11.22 22:22:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.