[]

longosphere - yakın zamanda gittiniz mi

selamlar,

kız arkadaşım ile longosphere'e gitmek istiyoruz. bir gece kalmayı planlıyoruz. tatil günlerinde bir gecelik kalınmıyor ya da tüm rezervasyonlar tükenmiş sanırım. sitesinden, instagram'dan gördüğüm kadarı ile instagram'a fotoğraf atmak isteyen ve onlara hayır diyemeyenler için yapılmış bir yer hissine kapıldım. gittiyseniz bir tavsiyeniz var mı orası hakkında?

içeride her aktivite ücretliymiş. yemekler nasıl, restorantlar nasıl, aktivite ve yemek ücretleri nasıl bu konuda bilginiz var mı? ne ödeyeceğimi bilmek istiyorum peşinen.

benim aracım yok, araba kiralayıp özel araçla gitmek dışında ulaşım var mı oraya?

iğneada'ya gelmişken şunu da dediğiniz bir şey var mı? gezimizi longosphere odağından çıkarıp long-iğneada-edirne gezisi yapmayı da düşünebiliriz

 
iki hafta önce iğneadaya gittim. longosphere'in de içine dolaşmak için girdik. kalma yerlerini görmedik. pahalıydı da baya. içi de kafa dinlemelik sakin bir yer. yeme içme cafe tarzı yeterli baya.
araç kiralarsanız daha rahat edersiniz. kano ve atv turu yaptık çok eğlenceliydi.
bir de ormanda gezerseniz tam olur.
  • asilyis  (07.11.22 12:41:06) 
ben iğneada'ya gittim birkaç ay önce, bence hiç bir numarası yok o bölgenin genel olarak. iğneada'da yapacak hiç bir şey olmadığı için, gelen adamı düdükleme tadında longosfer'deki ücretler de epey yüksek. ben olsam sapancaya bir spa hoteline gider gitmişken orman yürüyüşü + spa falan yaptırırım daha konforlu ve keyifli olur.


  • roket adam  (07.11.22 14:22:22) 
Yakın zamanda arkadaşım geçtiğimiz baharda da ben gittim. Bence İstanbuldan bir iki günlük uzaklaşmak isteyenler için güzel bir yer. Ben kaplumbağa çadırda kaldım, arkadaşım sincap çadırda kalmış. İçeride her yer pırıl pırıl. Kanolarla longoz gezisi harika bir deneyim, şimdi de sonbaharı düşününce mükemmeldir diyorum. Her şey ayrıca ücretlendiriliyor haklısınız. Sadece kahvaltı ücrete dahildi. Akşam yemeği için restoranı güzel ve lezzetli ama seçenekler çok değildi.


  • dediysem dedim  (07.11.22 21:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.