[]

neydi bu film ( çok kötü anlatım içerir)

İyi geceler

Film japon filmi diye kalmış aklımda ama kore vs de olabilir. Ama kesinlikle asya filmi. Filmin konusunu o zaman okuduğumda hoşuma gitti ama konusu zerre aklımda kalmamış o yüzden konusu hakkında bir şey yazamıyorum. Sadece bir aileyi konu alıyordu diye kaldı aklımda. Filmle ilgili bir görsel kalmış aklımda bir de. zaten bilen eden ordan tanırsa tanır filmi. Böyle bir insan boyutunda koca bir kafa vardı görselde. Baya dev kafası gibi bir kafanın olduğu bir görseldi. Öf çok rezil bir analtım oldu. İnşallah bilen eden çıkar da tanır filmi.
Bonus soru: bunu daha önce de sordum ama o duyuru görmeyip bunu gören biri çıkar da o bilir belki diye hazır duyuru açmışken şuraya iliştireyim dedim.
Film tayvan,malezya gibi bi ülkenin filmiydi. bi abi kendine geldiğinde hatırlamadığı ama fotograftan vs ailesi olduğunu düşündüğü birilerini kurtarmaya çalışıyodu.sonra anlıyoduk ki abi manyak ve onlar ailesi değil kurbanları. aksiyon olsun diye kurguluyo bunları. ilaç vs alıyordu hafıza olayı için galiba. bi de gömülmüş saat detayı sahnesi kalmış aklımda

Teşekkürler

Edit:
ilk filmi buldum;
"Cha no aji"
Belki bonus sorudakini de bulan olur diye silmeyeyim bari duyuruyu

 
Bonus soru: oldboy


  • onemoremile  (07.11.22 09:29:25) 
@onemoremile değil


  • yazdonumu  (07.11.22 13:35:13) 
memento? :D


  • onemoremile  (07.11.22 15:12:03) 
@onemoremile hayır değil. Yukarda yazdığım gibi zaten film tayvan,malezya gibi bi ülkenin filmiydi


  • yazdonumu  (07.11.22 15:15:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.